%|%%|% %|%%|%

Jurist

FORTEC weet als geen ander wat er speelt in de markt en welke thema's er bij jou als jurist spelen: de snelle ontwikkelingen van de actuele wet- en regelgeving, afwisseling tussen kort- en langlopende zaken en de complexiteit van bestuurlijk gevoelige dossiers. FORTEC vindt het belangrijk dat jij energie haalt uit het werk wat je doet. Door vakinhoudelijke events te volgen, te netwerken en in gesprek te gaan én blijven met andere juristen, blijf je op de hoogte van de laatste trends. Wij geven je alle ruimte om jezelf succesvol te ontwikkelen in je werk en op persoonlijk vlak.

Wie zijn wij?
Wij zijn de detacheringsorganisatie gespecialiseerd in Vergunningverlening, Toezicht en Handhaving (VTH). Ons VTH-team bestaat uit specialisten zoals jij, van junior tot senior. De verbindende factor is het informele contact dat wij hebben met elkaar. Bij FORTEC sta jij als specialist centraal! Waar wil jij je in ontwikkelen? Kies je voor persoonlijke of juist vakinhoudelijke groei? Sta jij bij FORTEC onder contract, dan bieden we jou een opleidingsplan op maat (t.w.v. €1.500,- per jaar).

Waar zie jij jezelf werken?
Door het hele land hebben wij een warm netwerk binnen gemeenten, omgevingsdiensten, waterschappen en provincies. Afhankelijk van jouw wensen rondom functie, inhoud van werkzaamheden, reisbereidheid en salaris zorgen wij telkens weer voor een nieuw, passend project. Jij kunt als jurist overal in Nederland werken en jij kiest zelf bij welke overheidsorganisatie.

Jouw ontwikkeling staat voorop
Wat je ambitie ook is, FORTEC geeft jou de ruimte om jezelf daarin verder te ontwikkelen. In een persoonlijk gesprek waar jouw ambitities, drijfveren en competenties centraal staan, ontdekken we jou als persoon en als specialist. Hierbij kijken we verder dan alleen jouw werkervaring. Samen bouwen wij aan jouw carrière en geven we advies waardoor jij de juiste vervolgstap maakt. Wil jij weten hoe wij dit precies aanpakken? Klik dan hieronder voor de sollicitatie- en ontwikkelprocedure bij FORTEC.

Contact 
Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden bij FORTEC? Bel of app mij via 06 254 04 240 of stuur een e-mail naar j.renting@fortec.nl.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.