%|%%|% %|%%|% %|%%|%

De grootste KAM-familie van Nederland

FORTEC weet als geen ander wat er speelt in de markt en welke thema’s er bij jou als veiligheidskundige of KAM-coördinator actueel zijn. Van de ontwikkelingen op het gebied van veiligheid en deze op de juiste manier kenbaar maken bij bedrijven (door bijvoorbeeld de SCL toe te passen), tot het vinden van vastigheid en zekerheid. Het is belangrijk dat jij energie haalt uit het werk wat je doet en dat je je gehoord en gewaardeerd voelt. FORTEC investeert graag in jouw ontwikkeling en biedt jou volop ruimte om de volgende stap in jouw loopbaan te maken binnen ons brede netwerk aan partners. Hierbij staat persoonlijke aandacht en het teamgevoel centraal en word je onderdeel van de grootste KAM-familie van Nederland.

Wie zijn wij?Groot project
Wij zijn de detacheringsorganisatie gespecialiseerd in Kwaliteit, Veiligheid en Milieu (KVM). Ons KVM-team bestaat uit specialisten zoals jij, van junior tot senior. De verbindende factor is het informele contact dat wij hebben met elkaar. Door het hele land hebben wij een warm netwerk binnen verschillende aannemers, zowel bouw als civiel. Maar ook diverse industrieën zoals BRZO-bedrijven, logistieke dienstverleners en waterschappen. Afhankelijk van jouw wensen rondom functie, inhoud van werkzaamheden, reisbereidheid en salaris zorgen wij telkens weer voor een nieuwe, passende functie of project. Zo ook voor FORTEC-specialist Femke Machiels, zij is vast in dienst als KAM-coördinator bij BAM Infra Nederland. Wil je weten hoe Femke dit ervaart? Lees hieronder meer.


Jouw ontwikkeling staat voorop
Wat je ambitie ook is, FORTEC geeft jou de ruimte om jezelf succesvol te ontwikkelen. In een persoonlijk gesprek waar jouw ambities, drijfveren en competenties centraal staan, leren we jou kennen als persoon en als specialist. Hierbij kijken we verder dan alleen jouw werkervaring. Samen bouwen wij aan jouw carrière en geven we advies waardoor jij de juiste vervolgstap maakt. We faciliteren je waar nodig om jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling vorm te geven.

Word onderdeel van de grootste KAM-familie van Nederland
Bij FORTEC word je onderdeel van de grootste KAM-familie van Nederland. De gemoedelijke sfeer tussen de specialisten onderling zorgt voor een op en top teamgevoel. Daarbij gaan de specialisten graag een aantal keer per jaar om tafel om te sparren over verschillende vraagstukken. Ben je benieuwd hoe dat er aan toe gaat? Lees hieronder meer.Neem contact met ons op
Heb je inhoudelijke vragen betreffende beschikbare functies? Mail, bel of app Cleo van Os via 06 558 28 591 of c.vanos@fortec.nl óf Shereen van den Bogaard via 06 253 57 738 s.vandenbogaard@fortec.nl

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.