%|%%|%

kvm-event

Hoe zet jij je KAM-afdeling op de kaart binnen jouw organisatie?

KAM-afdelingen zijn voortdurend in beweging. Niet alleen op het gebied van kwaliteit, arbo en milieu, maar ook bedrijfsmatig. Hoe krijg je het voor elkaar om in tijden van reorganisatie en kostenreductie de afdeling KAM een prominente plaats in te laten nemen binnen de organisatie?

BAM Infra Nederland heeft een van de grootste KAM-afdelingen van Nederland. De doelstelling is om ook de beste en leukste te zijn. Hoe heeft ze dit voor elkaar gekregen? En hoe ziet zij de toekomst?

Kommer den Uil, hoofd KAM van BAM Infra Nederland, neemt je tijdens het FORTEC-kvm-event mee in het proces dat hij met zijn team heeft doorgemaakt. Ook geeft hij zijn visie op de toekomst. In een interactieve bijeenkomst gaat hij graag met jou het gesprek aan over stappen die je moet nemen, de uitdagingen die je moet overwinnen en de competenties die nodig zijn om deze verbeteringen op het gebied van KAM door te voeren.

Kommer den Uil - hoofd KAM bij BAM - spreker FORTEC kvm-event.C.K. (Kommer) den Uil MBA
heeft 25 jaar ervaring in het QHSE-vakgebied, is gekwalificeerd leadauditor, veiligheidskundige en lean Black Belt. Sinds 1999 is hij werkzaam bij BAM en sinds 2015 actief als hoofd KAM bij BAM Infra Nederland
 


Praktische informatie

donderdag 6 oktober 2016
kosten: € 0,-
aanvang: 17.00 uur
informele borrel: 19.30 uur
locatie: Eindhoven


 

Inschrijfformulier KVM-event

 

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.