KVM

RIE%|%%|% %|%%|%

RI&E

De veiligheid en gezondheid van jouw medewerkers staat natuurlijk voorop. Daarom is het belangrijk om een up-to-date RI&E te hebben.

Is jouw bedrijf RI&E plichtig?

Elk bedrijf met personeel is vanuit de Arbowet verplicht tot het uitvoeren van een risico-inventarisatie & -evaluatie (RI&E)? De RI&E helpt om binnen jouw bedrijf op een gestructureerde manier alle gezondheids- en veiligheidsrisico’s in kaart te brengen en maatregelen te nemen.

RI&E: en wat nu?

Onze KVM-specialisten zorgen dagelijks voor een zo veilig mogelijke werkomgeving. Zij ondersteunen jou bij het inventariseren, aanpassen en evalueren van een RI&E en bij het opstellen van een plan van aanpak. Het voeren van een volledige RI&E traject of zelfs het ondersteunen bij het behalen van de veiligheidsprestatieladder kan door onze specialisten gefaciliteerd worden.

Zo is jouw organisatie goed geïnformeerd, zijn de risico’s van jouw werkomgeving snel en kundig geïnventariseerd en je loopt als organisatie geen enkel risico.

Benieuwd wat FORTEC voor jou kan betekenen? Neem dan contact op met Rob Schepens, projectmanager KVM, via 06 117 03 606 of r.schepens@fortec.nl.


Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.