Week van de RI&E bij FORTEC

Van 17 tot 21 juni het de week van de RI&E, risico-inventarisatie en -evaluatie. De RI&E helpt op een gestructureerde manier risico’s op de werkvloer in kaart te brengen en maatregelen te nemen. Ofwel, veilig en gezond werken. 

Onze KVM-specialisten zorgen dagelijks voor een zo veilig mogelijke werkomgeving. Deze week staan FORTEC én onze specialisten extra stil bij de meerwaarde van de RI&E. Één van onze specialisten, Coby Ufkes, deelt haar visie over de RI&E. 

Lees meer

FORTEC bezoekt 'Dag van de bouw'

Afgelopen zaterdag was het ‘Dag van de Bouw’. Deze dag stellen bouwprojecten de bouwplaats open voor bezoekers. Teun Kaanders, projectmanager bouw, en Renée Weber, recruiter bouw, pakten deze kans om enkele bouwprojecten in regio Eindhoven te bezoeken. Zij bezochten HOV2, Bilderdijk Living Eindhoven en het gemeentehuis in Geldrop.

Lees meer bouw

FORTEC asbest kennisevent

Het eerste asbest kennisevent vond plaats over de wijzigingen van het procescertificaat Certificatieschema voor de Procescertificaten Asbestinventarisatie en Asbestverwijdering.

Lees meer

FORTEC zorgt voor focus op risicovolle asbestzaken

De laatste jaren is er een toename van ingediende sloopmeldingen met asbesthoudende toepassing bij gemeenten. Deze stijging zorgt voor een enorme toename aan adviesvragen bij de omgevingsdiensten. Dit resulteert in een hoge werkdruk en steeds meer administratieve werkzaamheden voor toezichthouders asbest. Door de inzet van een administratief juridisch medewerker asbest binnen het asbestteam van de Omgevingsdienst Brabant Noord (ODBN) tackled FORTEC dit probleem bij de ODBN. 

Lees meer

FORTEC toezichthouders bouw bezoeken regiodag bouw- en woningtoezicht

Onze toezichthouders bouw, Mariska van de Westelaken, Wil van Gemert en Edwin Lubberink, bezochten samen met Marvin Fonteijn en Bas van Dael van team VTH de regiodag van Bouw- en Woningtoezicht. Een vakinhoudelijk evenement, waar onder andere de wijzigingen in het bouwbesluit, wetgeving en wet private kwaliteitsborging voor het bouwen centraal stonden.

Lees meer VTH
zichtbaar: 1 t/m 5 van de 280
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.