Veiligheidskundige Marcel van Alebeek waarborgt veiligheid van medewerkers tijdens het renoveren en vernieuwen van sluizen en stuwen

FORTEC-specialist Marcel van Alebeek is werkzaam als veiligheidskundige bij Van Gelder. Hier is Marcel medeverantwoordelijk voor de veiligheid tijdens het renoveren en vernieuwen van sluizen en stuwen in Amerongen, Driel en Hagestein.  Van Gelder is op dit project verantwoordelijk voor het vernieuwen van alle bekabeling en een gedeelte van de elektrische installaties.

Lees meer KVM

Extra aandacht voor veilig werken bij extreem warm weer

Deze week tikken we in Nederland tropische temperaturen aan. Voor werknemers die buiten werken of in ruimten werken zonder airco zijn dit dagen waarop zij extra alert moeten zijn. 

Lees meer KVM

FORTEC verwelkomt Alex van Hout als recruiter KVM

Welkom Alex van Hout! Alex is met het IMPACT-programma gestart als recruiter bij het vakgebied KVM. Hij zoekt de verbinding met specialisten om zo het team KVM verder uit te breiden.

Lees meer

FORTEC-specialist Bernard van de Brink zet veiligheidsbeleid opnieuw op de kaart

FORTEC-specialist Bernard van de Brink is als KAM-coördinator werkzaam bij bouwmaatschappij Ufkes, onderdeel van VolkerWessels. Ufkes houdt zich voornamelijk bezig met verschillende woningbouwprojecten in de particuliere woningmarkt. Bernard: “Ik heb de overstap gemaakt naar FORTEC en Ufkes omdat ik meer dynamiek wenste in mijn functie en weer wil leren. Dit kan in een nieuwe omgeving met nieuwe mensen.”

Lees meer

Ontdekkingstocht naar vervolgstap in carrière succesvol dankzij FORTEC

Mariska van de Westelaken is in februari gestart als FORTEC-specialist junior toezichthouder bouw bij de gemeente Tiel. In haar vorige rol was Mariska technisch tekenaar. Mariska is medeverantwoordelijk voor het bouw- en woningtoezicht binnen de gemeente Tiel. Een mooie uitdaging, omdat zij voorheen aan de andere kant van de tafel zat, als technisch tekenaar.

Lees meer VTH
zichtbaar: 1 t/m 5 van de 293
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.