Waterschapsbedrijf Limburg laat gebruikers dichtbij komen

Door: FORTEC | 21 november 2017

FORTEC-specialist Cherie Crins-Rijk is dagelijks bij het Waterschapsbedrijf Limburg aan de slag om te zorgen dat de bestuursvoorzitter en de directievoorzitter goed hun werk kunnen uitvoeren. Tijdens de open dag van Waterschapsbedrijf Limburg en Waterschap Limburg was ze aanwezig om vragen van bezoekers te beantwoorden.

Lees meer

Complexe vraagstukken en omgeving voor projectleider Teun

Door: FORTEC | 21 november 2017 | bouw

FORTEC-specialist Teun Manders is projectleider. “Ik werk technisch complexe vraagstukken uit. Belangrijk in dit werk is dat ik met de klant meedenk en nieuwe oplossingen aandraag. Doel is natuurlijk de vraagstelling van de klant zo goed mogelijk laten aansluiten bij de uitvoering.” Aldus Teun. 

Lees meer bouw

John Lemmens zet veilige werkomgeving centraal

Door: FORTEC | 16 november 2017 | KVM

FORTEC-specialist John Lemmens is voor FORTEC actief als EHS-coördinator. “Tijdens mijn werkzaamheden krijg ik te maken met een grote afwisseling is in de productieomgeving, machineveiligheid, explosieveiligheid en omgaan met gevaarlijke stoffen. Kortom als veiligheidskundige kan ik hier echt mijn hart ophalen.” John voert zijn activiteiten uit bij CoorsTek, een bedrijf waar veel technologische ontwikkelingen plaatsvinden, nieuwe producten tot stand komen en specifieke technologieën, zoals membraan, een grote rol spelen.

Lees meer KVM

Milieu-inspecties bij industriële en agrarische bedrijven

Door: FORTEC | 16 november 2017 | VTH

FORTEC-specialist Sjors den Boogert controleert als toezichthouder milieu of milieu-inrichtingen voldoen aan de geldende wet- en regelgeving. Op dit moment voert hij deze controles uit voor Omgevingsdienst Flevoland & Gooi en Vechtstreek.

Lees meer VTH

"Als junior projectleider mag ik taken van begin tot eind zelfstandig oppakken"

Door: FORTEC | 14 november 2017 | bouw

De aanleiding van de zoektocht naar een nieuwe baan is vaak meer uitdaging of meer verantwoordelijkheden. Zo was ook Eric van der Leeuw toe aan de volgende stap in zijn carrière: “Ik heb de overstap gemaakt om meer verantwoordelijkheden te krijgen. Het geeft mij energie dat ik nu zaken van begin tot eind zelfstandig mag oppakken en oplossen.”

Lees meer bouw
zichtbaar: 1 t/m 5 van de 184