Succesvolle advisering op het gebied van veiligheid

Door: FORTEC | 15 september 2017 | KVM

Onze FORTEC-specialisten zijn werkzaam in uiteenlopende branches en locaties. Als projectmanagers vinden we het belangrijk om betrokken te zijn en te blijven bij de werkzaamheden van onze specialisten gedurende het project dat wordt uitgevoerd. We bezoeken hen dan ook regelmatig op de diverse projectlocaties. Onlangs trok Willeke Broekman, projectmanager KVM, de veiligheidsschoenen aan om zelf te ervaren hoe een werkdag van een HSE-manager verloopt.

Lees meer KVM

Ontwikkel jezelf tot ervaren tekenaar

Door: FORTEC | 09 augustus 2017 | Infra

FORTEC breidt graag zijn team uit met enthousiaste hbo-starters in de functie van tekenaar. Binnen ons team hebben we ruimte voor 6 enthousiaste starters die zichzelf willen ontwikkelen tot ervaren tekenaars. FORTEC-collega Marlon Steiner ging jou 2 jaar geleden voor. Hij startte op een project bij de netbeheerder van Zuid Nederland. Wil jij net als Marlon je ontwikkelen tot een ervaren tekenaar, met uitzicht op een vast contract? 

Lees meer Infra

FORTEC-specialist Iwan Braaf sluit opleiding PGS 29 af

Door: FORTEC | 02 augustus 2017

Iwan Braaf vervult via FORTEC de rol van projectleider pijpleidingen. Om deze specialisatie uit te kunnen blijven voeren heeft FORTEC aan Iwan de training PGS 29 aangeboden. Deze heeft gevolgd bij Loyd’s Register en succesvol afgerond!

Lees meer

Wij boffen maar met onze HVK'er Monique

Door: FORTEC | 27 juli 2017

HVK'er en FORTEC-specialist Monique Hautvast neemt tussen twee projecten in de rol van recruiter KVM waar en ondersteunt daarmee het binden van nieuwe collega-veiligheidskundigen aan het KVM-team.

Lees meer

FORTEC VTH breidt werkgebied uit

Door: FORTEC | 21 juli 2017

FORTEC is jarenlang partner van omgevingsdiensten en gemeentes in het zuiden en oosten van het land als het gaat om capaciteitsvraagstukken op het gebied van vergunningverlening, toezicht en handhaving.

We zijn trots dat we daar een behoorlijk gebied aan toe kunnen voegen. FORTEC-specialisten zijn nu ook actief in Noord-Holland, Utrecht en Zoetermeer.

Lees meer
zichtbaar: 1 t/m 5 van de 171