Vergroting opslagruimte voor warmte-producerend hoogradioactief afval

Nicole van Leeuwaarden, recruiter KVM bij FORTEC, bezoekt regelmatig FORTEC-specialisten op projectlocaties. Afgelopen week ging zij het gesprek aan met FORTEC-specialist Henk de Koning. Henk is veiligheidskundige en voert een uitdagend project uit bij BAM. 

Lees meer

“De afwisseling tussen het buiten- en binnen werken vind ik super!” Aldus FORTEC-specialist Joost Nouwen

FORTEC-specialist Joost Nouwen is sinds 7 augustus werkzaam als toezichthouder bouw bij FORTEC. In deze rol is Joost verantwoordelijk voor het toezicht houden op nieuwbouw en bestaande bouw bij de Gemeente Helmond en toetst hij op veiligheid, constructieve veiligheid en bouwbesluiten.

Lees meer VTH

Multidisciplinaire inzet FORTEC-specialisten

Een mooi voorbeeld dat onze FORTEC-specialisten multidisciplinair inzetbaar zijn, is Pieter Mesu. Pieter is specialist binnen het vakgebied KVM en hij zet zijn specialisme op dit moment in bij VDL Enabling Technologies Group en Alstom. In goede samenspraak met onze opdrachtgevers en Pieter hebben we deze combinatie kunnen realiseren.

Lees meer KVM

2x van beroepsmilitair naar projectmanager Kwaliteit, Veiligheid en Milieu

Bij FORTEC is het KVM-vakgebied uitgebreid met twee projectmanagers die allebei een achtergrond hebben bij defensie: Rob Schepens en John Jansen. De link met ‘veiligheid’ is dan natuurlijk snel gelegd. John was bij defensie vijf jaar werkzaam op de afdeling inlichtingen en veiligheid en heeft gelijktijdig de hbo-opleiding Bedrijfskunde en Integrale Veiligheidskunde afgerond. Rob heeft zijn hbo-opleiding juist na zijn militaire loopbaan afgerond en de focus vooral gelegd op marketing en sales. 

Lees meer KVM

FORTEC-specialist Marloes Kers ondersteunt vijf KAM-projecten

FORTEC-specialist Marloes Kers coördineert als KAM-specialist integrale projecten. Op dit moment biedt zij ondersteuning op vijf verschillende projecten binnen Aannemingsmaatschappij van Gelder, Integrale Projecten. Een van de grootste projecten waar Marloes mee bezig is, is het project Windpark Wieringermeer, een windpark van totaal 50 windmolens tussen de Noordzee en het IJsselmeer. Met van Gelder KLM (Kabel-, Leiding- en Montagewerken) is de Aannemingsmaatschappij verantwoordelijk voor het aanleggen van de parkwegen, de bekabeling van de windmolens en het maken van de opstelplaten voor kranen.

Lees meer KVM
zichtbaar: 1 t/m 5 van de 230
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten