Op bezoek bij.. Gerrit Lacroix!

Specialisten bij FORTEC hebben allemaal mooie, en vaak ook bijzondere projecten. Dat geeft ons iedere keer weer een grote glimlach op ons gezicht. Deze keer gaan we op bezoek bij Gerrit Lacroix, veiligheidskundige bouw bij Jan Snel.

Lees meer KVM

Het FORTEC Traineeship 2021 gaat van start!

De behoefte aan talentvolle medewerkers is altijd groot. Als organisatie moet je de juiste mensen binnen zien te halen, ze de gewenste ontwikkeling bieden én constant zorgen dat je relevant voor ze blijft. FORTEC start daarom op 1 oktober met het Traineeship voor recruiters en accountmanagers.

Lees meer

VTH opleidingsplan op maat van start!

De kogel is door de kerk, het startschot is gegeven… kortom we zijn live! De eerste FORTEC-specialist is gestart met het opleidingsplan op maat. Want deskundig zijn, worden en blijven… dat wil toch iedereen?! 

Lees meer

Lean-trainingen wederom met succes afgerond!

Recentelijk hebben we met een enthousiaste groep de Lean-training afgerond. Inmiddels was dit de derde keer dat deze training gegeven is en de reacties blijven positief! Tijdens de vijf trainingsavonden die volledig in het teken staan van Lean, specialiseren KVM- en VTH-specialisten zich tot echte Lean-specialisten. Wat houdt het in, hoe pas je het toe en hoe creëer je draagvlak in je eigen organisatie? Met deze vraagstukken zijn de deelnemers ook deze keer weer aan de slag gegaan.

Lees meer

UPDATE WKB: START AMBASSADEURSNETWERKEN KWALITEITSBORGING (ANWKB)

De laatste berichten over de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb) geven aan dat de voorhangprocedure in het tweede kwartaal van dit jaar wordt afgerond. Toch zijn er ontwikkelingen te melden, namelijk de start van: Ambassadeursnetwerken Kwaliteits borging (ANWkb). Lees er hier meer over. 

Lees meer VTH
zichtbaar: 1 t/m 5 van de 81
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.