De toekomst van recruitment - maak IMPACT!

Monique Polman startte ruim 6 jaar geleden in de rol van recruiter bij FORTEC. De arbeidsmarkt is nu geheel omgeslagen ten opzichte van toen. Dat alles maakt haar rol als recruitermanager enorm uitdagend en mooi, maar zij heeft daar wel hulp bij nodig! Bij FORTEC zoeken we momenteel uitbreiding voor ons recruitmentteam. Sterker nog, we starten een IMPACT-programma voor recruitmenttalenten. Lees snel verder voor meer informatie.

Lees meer

Frank van den Langenberg, coördinator team asbest bij FORTEC

FORTEC-specialist Frank van den Langenberg is sinds januari van dit jaar coördinator van het FORTEC asbestteam, bestaande uit toezichthouders en vergunningverleners, die actief zijn bij omgevingsdiensten in het hele land. FORTEC-specialisten kunnen bij hem terecht om te sparren over complexe asbestzaken of wijzigingen in de wetgeving.

Lees meer VTH

"Mijn vak als veiligheidskundige blijft een uitdaging. Het is continu leren en verbeteren", aldus FORTEC-specialist Tjark van den Brink

Ruim 2,5 jaar geleden startte Tjark van den Brink als veiligheidskundige bij FORTEC. Dagelijks staat hij bij BAM FM voor de uitdaging de resultaten van de organisatie te verbeteren. Tjark dient als vraagbaak voor medewerkers als het gaat om veiligheid-gerelateerde vragen en biedt hiervoor oplossingen. Tjark is het perfecte voorbeeld van een FORTEC-specialist die zichzelf blijft uitdagen en ontwikkelen. 

Lees meer

“Samen zorgen dat iedereen dagelijks veilig naar huis gaat, dat is waar ik voor ga”, aldus FORTEC-specialist Gurbe Hoekstra.

Gurbe Hoekstra ziet als KAM-coördinator toe op de veiligheid van medewerkers. “Mijn taken zijn er op gericht om het projectteam te ondersteunen met kennis en ervaring. Ik herken en inventariseer risico’s en initieer noodzakelijke maatregelen. In de praktijk betekent dit dat ik me onder andere bezig houd met het beoordelen van werkplannen, het uitvoeren van werkplekobservaties, implementeren van maatregelen en het coachen van medewerkers. Daarnaast besteed ik aandacht aan safety awareness. Pas als we ons bewust zijn van ons gedrag kunnen en hebben we de mogelijkheid om te veranderen.” Aldus Gurbe.

Lees meer KVM

FORTEC-specialist Ruurd Phillipson draagt steentje bij aan meest duurzame gebouw bij Radboud Universiteit Nijmegen

Afgelopen september tekende FORTEC-specialist Ruurd Phillipson zijn contract bij FORTEC. En in oktober mocht hij als senior werkvoorbereider starten aan een groot nieuwbouwproject: de Faculteit Sociale Wetenschappen voor de Radboud Universiteit in Nijmegen.

Lees meer bouw
zichtbaar: 1 t/m 5 van de 254
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.