Lean-trainingen wederom met succes afgerond!

Recentelijk hebben we met een enthousiaste groep de Lean-training afgerond. Inmiddels was dit de derde keer dat deze training gegeven is en de reacties blijven positief! Tijdens de vijf trainingsavonden die volledig in het teken staan van Lean, specialiseren KVM- en VTH-specialisten zich tot echte Lean-specialisten. Wat houdt het in, hoe pas je het toe en hoe creëer je draagvlak in je eigen organisatie? Met deze vraagstukken zijn de deelnemers ook deze keer weer aan de slag gegaan.

Lees meer

UPDATE WKB: START AMBASSADEURSNETWERKEN KWALITEITSBORGING (ANWKB)

De laatste berichten over de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb) geven aan dat de voorhangprocedure in het tweede kwartaal van dit jaar wordt afgerond. Toch zijn er ontwikkelingen te melden, namelijk de start van: Ambassadeursnetwerken Kwaliteits borging (ANWkb). Lees er hier meer over. 

Lees meer VTH

FORTEC NEEMT JE MEE IN DE WKB ONWIKKELINGEN

Alle hoogtepunten van het webinar ‘Wet Kwaliteitsborging voor het bouwen’

Lees meer VTH

RI&E en SCL – hoe versterken zij elkaar?

Door toepassing van de SCL kan het hoofdstuk veiligheidscultuur en gedrag in de RIE eenvoudig worden doorlopen en kunnen de punten die aandacht behoeven worden opgenomen in het plan van aanpak. Opvolging van het plan van aanpak versterkt op deze manier de SCL.

Lees meer

Van coronaprotocol naar RI&E

De overheid heeft de maatregelen aangescherpt om het coronavirus onder controle te krijgen. Ook bedrijven gaan hun coronaprotocol weer strenger naleven. Voor ons is dit een goede aanleiding om, wederom, kritisch te kijken naar het coronaprotocol en het updaten van de RI&E (risico-inventarisatie en -evaluatie).

Lees meer
zichtbaar: 1 t/m 5 van de 76
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.