2x van beroepsmilitair naar projectmanager Kwaliteit, Veiligheid en Milieu

Bij FORTEC is het KVM-vakgebied uitgebreid met twee projectmanagers die allebei een achtergrond hebben bij defensie: Rob Schepens en John Jansen. De link met ‘veiligheid’ is dan natuurlijk snel gelegd. John was bij defensie vijf jaar werkzaam op de afdeling inlichtingen en veiligheid en heeft gelijktijdig de hbo-opleiding Bedrijfskunde en Integrale Veiligheidskunde afgerond. Rob heeft zijn hbo-opleiding juist na zijn militaire loopbaan afgerond en de focus vooral gelegd op marketing en sales. 

John en RobHet duo spreekt niet alleen elkaars defensie-jargon (ze dienden allebei bij de Koningscompagnie van de 11e Luchtmobiele brigade). Doordat ze veel in aanraking zijn geweest met veiligheid in het algemeen en arbeidsveiligheid in het bijzonder, spreken ze juist ook de taal van onze opdrachtgevers en specialisten. 

John: “Door de combinatie van werkervaring en studierichting weten we opdrachtgevers vanuit vakkennis te adviseren en ondersteunen bij capaciteitsvraagstukken op het gebied van KVM. Daarnaast zijn we vanwege onze nieuwsgierigheid oprecht geïnteresseerd in de wensen van de specialist en gaan we graag de uitdaging aan om passende opdrachten te vinden.” Rob beaamt dat en voegt daaraan toe: “Daarom zijn we druk bezig de markt te verkennen om vervolgens binnen het KVM vakgebied ons specialisme te vinden. Samenwerken en specialiseren tegelijk… Want alleen kun je hard gaan maar samen kom je verder!”. Op de vraag of John ook nog zo’n mooie oneliner heeft klinkt het direct enthousiast: “Jazeker: Safety isn’t expensive, it’s pricesless!”.

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.