"Als junior projectleider mag ik taken van begin tot eind zelfstandig oppakken"

De aanleiding van de zoektocht naar een nieuwe baan is vaak meer uitdaging of meer verantwoordelijkheden. Zo was ook Eric van der Leeuw toe aan de volgende stap in zijn carrière: “Ik heb de overstap gemaakt om meer verantwoordelijkheden te krijgen. Het geeft mij energie dat ik nu zaken van begin tot eind zelfstandig mag oppakken en oplossen.”

Eric van der LeeuwFORTEC-specialist Eric startte onlangs als junior projectleider en krijgt in deze functie veel vrijheid. Hij gaat zelfstandig aan de slag en is als het ware ‘in het diepe gegooid’. Vanzelfsprekend wel met de juiste begeleiding waar nodig. Met name de afwisseling en dynamiek in deze functie spreken hem erg aan. Het ene moment is hij aanwezig op een bouwvergadering, het andere moment is hij op kantoor voor een ander project aan de slag met werk voorbereidende taken. “Voor mij is het een uitdaging om de balans te zoeken in de vrijheid die ik krijg en proactief te reageren op het moment dat ik vastloop. Ik zie dit als een mooie kans waarbij ik veel kan leren, zowel persoonlijk als vakinhoudelijk en mijn specialisme verder kan ontwikkelen.”  

Wil jij jouw specialisme op het gebied van bouw, net als Eric, verder ontwikkelen? FORTEC denkt graag met jou mee! Lijkt het jou leuk om als junior projectleider aan de slag te gaan? Bekijk dan de vacature van junior projectleider, of neem contact op met Monique Polman via 06 278 81 447.

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.