Ambassadeurs kiezen het ruime sop

Fortec investeert graag in zijn relaties en is betrokken bij zijn opdrachtgevers. Dat we dit niet alleen maar zeggen, maar ook doen blijkt uit het feit dat we steeds meer ambassadeurs krijgen: relaties die hun positieve ervaringen en netwerk met Fortec delen. En daar zijn we trots op!

Regelmatig nodigen we onze ambassadeurs uit op ons zeiljacht, de Paxos. Aan boord worden ideeën en kennis uitgewisseld. Levendige discussies hebben al meermalen geleid tot nieuwe samenwerkingsverbanden tussen diverse ambassadeurs. Inspirerende wateren leiden tot nieuwe initiatieven, verhoogd rendement.

Professionele specialisten van toonaangevende organisaties uit de verschillende vakgebieden gingen in de afgelopen jaren aan boord van het zeiljacht de Paxos om ideeën en kennis aangaande specifieke situaties en regelmatig voorkomende gebeurtenissen in het betreffende vakgebied uit te wisselen. Onder andere leidinggevenden van Brabant Water, Grontmij en Van Gansewinkel hebben reeds de kans gehad om kennis te delen, terwijl zij anderzijds hebben genoten van rust en ruimte, omringd door water. Tijdens deze middagen vinden bijzondere kennismakingen plaats. Het komt dan ook niet vaak voor dat mensen met een soortgelijke functie in een andere organisatie op ontspannen wijze in contact komen met elkaar. Door de gelijkenis in functieniveau ontstaan interessante discussies die hebben geleid tot nieuwe samenwerkingen en inzichten. Nieuwe ideeën, mogelijkheden in de aanpak van onderdelen van functies en nieuwe ervaringen waaruit in de praktijk rendement te halen valt. Tijdens de zeiltoch heeft iedereen de kans om met elkaar te spreken. Na het zeilen, wordt de dag afgesloten met een uitgebreid diner waar nogmaals de mogelijkheid is om uitgebreid kennis te delen.

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.