APM Terminals Maasvlakte II, werkterrein van FORTEC-specialisten Ashok en Aniel

Om je inzicht te geven in één van de huidige projecten van FORTEC, bezocht Leroy Kluijtmans, projectmanager KVM, de plant van APM Terminals op de Maasvlakte II.

FORTEC-specialisten Ashok Moerlie en Aniel Ramanand zijn bij APM Terminals op Maasvlakte II de werkvergunningenspecialisten. Leroy kreeg een rondleiding van de FORTEC-specialisten over hun werkterrein. Deze relatief nieuwe locatie is technologisch gezien een van de meest geavanceerde containerterminals ter wereld. ’s Werelds grootste containerschepen meren hier aan om vervolgens te laden en lossen. Containers worden vervolgens tijdelijk opgeslagen op de plant om daarna verder vervoerd te worden.

APM terminal
Op deze terminal is een goedlopend logistiek proces van groot belang vanwege de diverse risico’s die kunnen ontstaan. De verstrekkers van de werkvergunningen zijn namelijk verantwoordelijk voor het behandelen, uitgeven en innemen van de werkvergunningen en het frequente toezicht erop.

APM terminal - Leroy

Ashok en Aniel hebben op de Maasvlakte II een werkvergunningen-balie opgezet en zijn nu bezig om het proces verder te digitaliseren. Ze hebben beiden een opleiding gevolgd als middelbaar veiligheidskundige. Dankzij deze achtergrond zijn ze in staat om specialistisch advies te geven aan de lijnorganisatie. Daarnaast zijn ze verantwoordelijk voor het beoordelen en goed- of afkeuren en controleren van werkvergunningen. Hiervoor hanteren ze de werkvergunningenprocedure. 

Ga jij de uitdaging aan om net als Ashok en Aniel aan de slag te gaan als middelbaar veiligheidskundige? Of ben je benieuwd wat FORTEC voor jou kan betekenen? Bekijk dan hier de vacature middelbaar veiligheidskundige of neem contact op via 040 29 46 886, FORTEC staat jou graag te woord!

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.