“Binnen een strakke planning het project tot een goed einde brengen, daar haal ik energie uit!”

FORTEC-specialist Maikel Pluym is sinds enkele maanden werkzaam als projectvoorbereider bij Schuurmans afbouwsystemen. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de ondersteuning van de werkvoorbereiding. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het uittrekken en bestellen van materiaal, alsmede het coördineren en bijsturen van lopende projecten.

“Wat mij voornamelijk aanspreekt in de rol van projectvoorbereider is het organiseren en begeleiden van projecten en deze tot een goed einde brengen. Ik word betrokken bij meerdere lopende projecten, zoals Landgoed Beukenstein in Driebergen en Amstelkwartier in Amsterdam. Daarnaast krijg ik de verantwoordelijkheid om zelfstandig mijn eigen projecten voor te bereiden. De keten waarin wij ons bevinden als Schuurmans afbouwsystemen is het meest uitdagend. Als bedrijf zijn wij afhankelijk van de voorganger in de keten. En zo is diegene na ons in de keten weer afhankelijk van ons. Dit vraagt om strakke planningen en zorgt voor extra tijdsdruk. Het juiste materiaal op tijd op de juiste plek krijgen en zo alles tot een goed einde brengen, daar haal ik energie uit! 

Specialist - Maikel Pluym

Door samen met mijn collega’s projecten in het veld te bezoeken heb ik al de nodige productkennis opgedaan. Hierdoor kan ik mezelf snel ontwikkelen tot een essentiële schakel binnen Schuurmans afbouwsystemen. Ik merk dat ik nu al van toegevoegde waarde ben voor het bedrijf door de ervaring die ik heb opgedaan bij eerdere werkgevers in de interieur- en afbouwbranche. Doordat ik toegankelijk ben en makkelijk het gesprek aanga met mensen kost het mij weinig moeite om de contacten te onderhouden met de collega’s binnen en buiten. Graag wil ik mezelf binnen Schuurmans afbouwsystemen door ontwikkelen als projectvoorbereider. Ik merk dat FORTEC erg begaan is met hun medewerkers, zo geven zij ook gehoor aan deze ambities en de wensen die ik heb. Werken voor FORTEC ervaar ik daarom als erg prettig!” 

Schuurmans Afbouwsystemen  - FORTEC

Ben jij klaar voor een volgende stap in je carrière? En wil jij aan de slag bij een opdrachtgever waar veel ruimte is voor doorgroeimogelijkheden? Bekijk dan de vacature werkvoorbereider bouw en ontwikkeling. Wil jij eerst meer informatie over FORTEC of de vacature neem dan contact op met Teun Kaanders, projectmanager BOUW, via 06 465 91 994 of t.kaanders@fortec.nl.

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.