Bouw jij samen met FORTEC aan de start van jouw carrière?

Ben jij onlangs afgestudeerd en kun je niet wachten om te starten aan je eerste baan als bouwkundig specialist? Schrijf je hier in voor een gratis LinkedIn-training.

Natuurlijk solliciteer je zelf bij organisaties maar het is ook belangrijk om als werkzoekende gevonden te kunnen worden door potentiële werkgevers. Naast Nationale Vacaturebank of Monsterboard is één van de belangrijkste kanalen hiervoor LinkedIn. Een goede profilering op LinkedIn is belangrijk, zodat jij beter gevonden wordt en kunt laten zien dat jij een specialist bouwkunde bent.   

Afgelopen week zijn Maarten Muskens en Aschwin Ramaekers, projectmanagers bouw, persoonlijk de afgestudeerden bouwkunde gaan feliciteren. Ze hebben alle gediplomeerden op de locaties Den Bosch en Tilburg uitgenodigd voor een LinkedIn-training waarbij je wordt geholpen om jouw profiel zo optimaal mogelijk in te richten.

FORTEC wil ook andere onlangs afgestudeerde bouwkundige feliciteren en helpen bij de eerste stappen op de arbeidsmarkt.  Daarom bieden we bij FORTEC, speciaal voor afgestudeerde bouwkundige specialisten, de mogelijkheid om gratis een LinkedIn-training, t.w.v. €250,- te volgen.

Ben jij onlangs afgestudeerd? Schrijf je hier in voor een gratis LinkedIn-training.

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.