Bouwkundig tekenaars Cynthia Huizer Gros en Joost Fransen

Assetmanagement; het beheren van informatie, laat dat maar aan onze FORTEC-specialisten Cynthia Huizer Gros en Joost Fransen over. Zij beheren voor Royal HaskoningDHV de (werktuig)bouwkundige, elektrotechnische en civiele tekeningen van een grote productieomgeving. ‘’Wat mij dagelijks bezighoudt zijn aangeleverde wijzigingen aanpassen in de bestaande tekeningen, het opstellen van brandveiligheidsplannen, plattegronden opstellen voor gebouwen. Niet alleen van gebouwen, maar bijvoorbeeld ook van installaties en ondergrondse infra.” Aldus Cynthia.

FORTEC-specialisten Cynthia en JoostCynthia en Joost zijn bouwkundig onderlegd, maar de dagelijkse werkzaamheden bestaan niet alleen uit bouwkundige tekeningen. “Belangrijk is de controle die we zelf uitvoeren op de tekeningen, het is secuur werk wat we doen. De revisietekening moet op de juiste wijze aangepast worden en hiervoor is goede communicatie met onze opdrachtgevers essentieel. Zonder te weten wat de wijzigingen zijn, ten opzichte van de vorige tekening, kunnen wij de juiste aanpassingen niet aanleveren.” Aldus Joost.

FORTEC als werkgever
FORTEC ondersteunt Royal HaskoningDHV bij verschillende opdrachtgevers op het gebied van assetmanagement in verschillende disciplines, denk hierbij aan (werktuig)bouw, elektro- en civiele techniek. Ben jij een (werktuig)bouwkundig of elektrotechnisch specialist en wil jij jouw kennis inzetten bij verschillende opdrachtgevers? Op dit moment hebben we een uitdagende functie als werktuigbouwkundig informatiebeheerder beschikbaar. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Monique Polman via 06 278 81 447 of m.polman@fortec.nl. Neem ook eens een kijkje op onze website: https://www.fortec.nl/vacatures/bouw

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.