Bram Wouters, “FORTEC nam de laatste drempel weg om na negen jaar de overstap te maken”

Bram Wouters is ontwerpleider GWW op het gebied van wegen, inrichting en water(systemen) zoals riolering en open wateren.

“De reden dat ik voor FORTEC heb gekozen, is omdat ze mij op het juiste moment hebben benaderd voor een nieuwe uitdaging. Zij hebben ingespeeld op de behoefte die ik had en daarmee hebben ze de laatste drempel weggenomen om na negen jaar de overstap naar een nieuwe uitdaging te maken. Spannend, maar mede dankzij het enthousiasme van Peter Matheij, projectmanager infra, had ik het volle vertrouwen dat dit goed zou komen. Peter kent de markt en heeft veel kennis op het gebied van civiele techniek, dat geeft vertrouwen.”

Bram Wouters infra

“Ik vorm de schakel tussen het team van uitvoering of opdrachtgever en het eigen ontwerpteam, tekenaars, ontwerpers, adviseurs et cetera. Het is aan mij de taak om het project van A tot Z goed te laten verlopen, maar bijvoorbeeld ook om projecten binnen te halen.” Met name de afwisseling van werkzaamheden spreekt Bram aan. Het ene moment is hij bezig met het samenstellen van een projectteam, het andere moment beoordeelt hij een contract op volledigheid.

De projectvormen zijn zeer divers. Het ene moment zijn ze een 60 km/u weg opnieuw aan het asfalteren, en een groter project is bijvoorbeeld het reconstrueren van een snelweg met een groot knooppunt. “Ook die diversiteit spreekt mij aan. Ieder project bevat zijn eigen uitdagingen. Op dit moment zijn we in afwachting van een tender. Hierbij speelt bijvoorbeeld de peelrandbreuk een belangrijke rol. Dit geologisch verschijnsel veroorzaakt lokaal sterk variërende grondwaterstanden. Bij de uitvoering van de aanleg van een nieuwe weg moet je hier rekening mee houden.”

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.