"Iedere oplevering van een bouwproject is een feestmomentje!" Aldus FORTEC-specialst Theo Wijen

Wat is er nu leuker dan de officiële oplevering van bouwprojecten die jij gecoördineerd hebt? Voor FORTEC-specialist Theo Wijen is iedere oplevering een feestmomentje. “Ik probeer bij iedere oplevering een kijkje te nemen. Het geeft altijd een goed gevoel als een woning tijdig en binnen het gestelde budget en naar tevredenheid wordt opgeleverd aan de opdrachtgevers!”

Lees meer bouw

FORTEC-specialist Daniël van Ginneken in het zonnetje gezet

Daniël van Ginneken is sinds 2013 werkzaam voor FORTEC als tekenaar en sinds dit jaar mag hij zich officieel medewerker engineering noemen. Parallel aan deze promotie is Daniël in samenspraak met FORTEC begonnen met de opleiding energietechniek. 

Lees meer Infra

FORTEC-specialist Karen Kamp zorgt voor veiligheid op de werkvloer

FORTEC-specialist Karen Kamp wordt als KAM-coördinator ingezet bij KWS Roosendaal/Sas van Gent, Aquavia in Sas van Gent en M.J. Oomen riool- en betontechniek in Sprundel. Gezamenlijk realiseren deze drie bedrijven projecten in de wegenbouw en waterwerk, met name in de omgeving Zeeland en West-Brabant. Van kleinschalige lokale tot omvangrijke complexe multidisciplinaire projecten. Karen is verantwoordelijk voor duidelijke richtlijnen en regels op het gebied van veiligheid en gezondheid (Kwaliteit Arbo en Milieu) op het werk.

Lees meer KVM

KAM-discussie stelling 1: KAM-beleid

Op uitnodiging van FORTEC discussieerden KAM-managers uit diverse branches over actuele zaken op het gebied van kwaliteit, arbo en milieu. Er kwamen vier thema's aan bod. Elke week belichten we de resultaten van één thema uit de discussie. Deze week: Organisaties die samenwerken in een groot project hebben vaak een eigen KAM-beleid. Is het mogelijk om gezamenlijk op te trekken en zo ja: hoe?

Lees meer

FORTEC-specialist Wim Roijackers pakt waterproblematiek gemeente Deurne aan

De nieuwsberichten, foto’s en filmpjes in gemeente Deurne liegen er niet om. ‘Deurne getroffen door noodweer: straten blank’ – ‘Wateroverlast en bomen omver in Deurne na forse regenbui’ – ‘Deurne opnieuw getroffen door wateroverlast: straten blank, rioolputten overstromen’. Zomaar een greep uit de berichten die in 2016 en 2017 naar buiten kwamen.

Zelfs na al getroffen maatregelen, bleven de straten blank. Een mooie uitdaging voor FORTEC-specialist Wim Roijackers, die als projectleider infra bij gemeente Deurne de waterproblematiek mee aanpakt.

Lees meer Infra
zichtbaar: 1 t/m 5 van de 178