De toekomst van recruitment - maak IMPACT!

Monique Polman startte ruim 6 jaar geleden in de rol van recruiter bij FORTEC. De arbeidsmarkt is nu geheel omgeslagen ten opzichte van toen. Dat alles maakt haar rol als recruitermanager enorm uitdagend en mooi, maar zij heeft daar wel hulp bij nodig! Bij FORTEC zoeken we momenteel uitbreiding voor ons recruitmentteam. Sterker nog, we starten een IMPACT-programma voor recruitmenttalenten. Lees snel verder voor meer informatie.

Lees meer

Frank van den Langenberg, coördinator team asbest bij FORTEC

FORTEC-specialist Frank van den Langenberg is sinds januari van dit jaar coördinator van het FORTEC asbestteam, bestaande uit toezichthouders en vergunningverleners, die actief zijn bij omgevingsdiensten in het hele land. FORTEC-specialisten kunnen bij hem terecht om te sparren over complexe asbestzaken of wijzigingen in de wetgeving.

Lees meer VTH

Zakelijke empathie ontwikkelen

Rob Schepens vertelt over zijn ontwikkeldoelen.

Lees meer algemeen

FORTEC-specialisten binnen 1 maand gecertificeerd LEAN-specialisten

Persoonlijke ontwikkeling staat bij FORTEC centraal. Onze specialisten willen we daarom de mogelijkheid geven om deel te nemen aan trainingen die actueel zijn binnen hun vakgebied. Het LEAN-opleidingstraject hebben wij voor onze KVM-specialisten georganiseerd. Binnen één maand zijn zij Lean-specialist geworden. Dankzij het behalen van hun Yellow Belt certificaat zijn zij in staat om problemen tot in de kern aan te pakken door het vinden van de hoofdoorzaak en deze weg te nemen.

Lees meer KVM

Luisteren en doorvragen

Shereen van den Boogaard vertelt over haar ontwikkelplannen.

Lees meer algemeen
zichtbaar: 1 t/m 5 van de 206
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.