FORTEC bezoekt Brabant bouwt

FORTEC bezocht gisteren Brabant bouwt in het Beursgebouw Eindhoven. Dit evenement is een initiatief om ondernemers, leveranciers en opdrachtgevers bij elkaar te brengen. Een uitgelezen kans om bedrijven en personen te ontmoeten en informatie te krijgen over innovaties in de bouw. Teun Kaanders bracht daarom een bezoek aan Brabant bouwt.

Lees meer bouw

FORTEC-specialisten leveren een bijdrage aan de energietransitie

FORTEC-specialisten zorgen dagelijks voor een betrouwbaar en veilig energienet. In diverse rollen zetten zij hun specialisme in bij Enexis.

Lees meer

Nieuwe veiligheidsrisico’s, opvattingen en oplossingen

Team FORTEC KVM was op 13 maart aanwezig bij het NVVK veiligheidscongres. Projectmanagers Erik Veldman en Rob Schepens hebben zich deze dag laten inspireren door het bijwonen van vakinhoudelijke sessies. Door samen met opdrachtgevers en specialisten te denken, dromen en doen hebben zij weer nieuwe vakinhoudelijke kennis opgedaan. Benieuwd naar de laatste ontwikkelingen en de nieuwste technologieën op het gebied van veiligheid? Projectmanagers Erik Veldman en Rob Schepens delen graag de ervaringen van deze dag.

Lees meer

Nieuw: FORTEC ruimtelijke ontwikkeling

FORTEC breidt zijn dienstverlening uit met een nieuw vakgebied: ruimtelijke ontwikkeling. Door onze intensieve samenwerking met gemeenten en omgevingsdiensten op het gebied van vergunningverlening, toezichthouding en handhaving, kregen we steeds meer andere vragen binnen het ruimtelijk domein. Leroy Kluijtmans gaat deze afdeling opzetten en uitbouwen.

Lees meer

Bouwkundig tekenaars Cynthia Huizer Gros en Joost Fransen

Assetmanagement; het beheren van informatie, laat dat maar aan onze FORTEC-specialisten Cynthia Huizer Gros en Joost Fransen over. Zij beheren voor Royal HaskoningDHV de (werktuig)bouwkundige, elektrotechnische en civiele tekeningen van een grote productieomgeving. ‘’Wat mij dagelijks bezighoudt zijn aangeleverde wijzigingen aanpassen in de bestaande tekeningen, het opstellen van brandveiligheidsplannen, plattegronden opstellen voor gebouwen. Niet alleen van gebouwen, maar bijvoorbeeld ook van installaties en ondergrondse infra.” Aldus Cynthia.

Lees meer bouw
zichtbaar: 1 t/m 5 van de 214
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.