Waarom energieneutraal bouwen?

Energieneutraal bouwen komt snel dichterbij en de eerste organisaties zijn er zelfs al mee aan de slag gegaan. De herziene Europese Richtlijn energieprestatie gebouwen (2010/31/EU) van mei 2010 stelt dat alle nieuwe gebouwen uiterlijk 31 december 2020 bijna-energieneutraal gebouwd moeten worden. En voor nieuwe overheidsgebouwen geldt dat zelfs al twee jaar eerder.

Lees meer bouw

We zijn live!

Het is van belang om voortdurend bezig te zijn om verbeteringen door te voeren en nieuwe oplossingen, systemen en processen te implementeren. Graag houden we u op de hoogte van deze ontwikkelingen.

Lees meer algemeen

De ontwikkelingen binnen KAM – 9 onmisbare thema’s

Om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen en veranderingen van KVM, VTH, infra of bouw bezoeken onze projectmanagers regelmatig vakinhoudelijke events. KVM projectmanagers Erik Veldman en Rob Schepens brachten daarom een bezoek aan de KAM infra dag van Bouwend Nederland. 

Lees meer

Groeien in je vak

Marvin Fonteijn vertelt hoe het IMPACT-programma van FORTEC bij heeft gedragen aan zijn persoonlijke ontwikkeling. 

Lees meer algemeen

Erik Veldman, spitsentrainer bij het IMPACT-programma

Het IMPACT-programma is opgezet om nieuw talent binnen de FORTEC-organisatie te helpen groeien naar functie-volwassenheid en zodoende direct impact te maken. Erik Veldman, projectmanager KVM, is coach binnen het traject. Hij vertelt hoe dat gekomen is.

Lees meer algemeen
zichtbaar: 1 t/m 5 van de 201
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.