FORTEC-specialist Tony van de Wetering zet specialisme in om faalkosten zoveel mogelijk te beperken

FORTEC-specialist Tony van de Wetering heeft een gecombineerde functie van werkvoorbereiding en projectmanagement. Zijn specialisme draagt bij aan het optimaliseren van processen en mogelijke faalkosten zoveel mogelijk beperken.

Lees meer bouw

FORTEC winter event

Het FORTEC winter event was een groot succes. FORTEC-specialisten en -relaties wisselden ervaringen en mooie successen uit en hebben geproost op een nieuw succesvol jaar.

 

Lees meer

Omgevingswet versus klantreis. Visie 2024

Wat is het doel ook alweer van de Omgevingswet? De Omgevingswet bundelt een ingewikkeldheid aan wet- en regelgeving. Het beoogde doel is om regels met betrekking tot ruimtelijke projecten te vereenvoudigen en vooral het starten (o.a. vergunnen) van deze projecten te vereenvoudigen.   

Lees meer

Bevatten alle gebouwen met breedplaatvloeren constructiefouten?

Het is een zeer actuele problematiek: de breedplaatvloeren. Ook FORTEC-toezichthouders bouw hebben er dagelijks mee te maken.

Lees meer

Deadline transitie naar nieuwe managementsysteem-normen ISO 9001:2015 en ISO 14001:2015 in zicht

In september 2015 zijn de nieuwe ISO 9001:2015 en ISO 14001:2015 uitgegeven. Deze nieuwe normen moeten een impuls geven aan bijdetijds kwaliteits- en milieumanagement. Hierbij is een overgangsperiode van drie jaar aangehouden waarbinnen bedrijven de mogelijkheid krijgen om de transitie naar de nieuwe norm in gang te zetten.

Lees meer
zichtbaar: 1 t/m 5 van de 161