Vergroting opslagruimte voor warmte-producerend hoogradioactief afval

Nicole van Leeuwaarden, recruiter KVM bij FORTEC, bezoekt regelmatig FORTEC-specialisten op projectlocaties. Afgelopen week ging zij het gesprek aan met FORTEC-specialist Henk de Koning. Henk is veiligheidskundige en voert een uitdagend project uit bij BAM. 

Lees meer

“De afwisseling tussen het buiten- en binnen werken vind ik super!” Aldus FORTEC-specialist Joost Nouwen

FORTEC-specialist Joost Nouwen is sinds 7 augustus werkzaam als toezichthouder bouw bij FORTEC. In deze rol is Joost verantwoordelijk voor het toezicht houden op nieuwbouw en bestaande bouw bij de Gemeente Helmond en toetst hij op veiligheid, constructieve veiligheid en bouwbesluiten.

Lees meer VTH

Multidisciplinaire inzet FORTEC-specialisten

Een mooi voorbeeld dat onze FORTEC-specialisten multidisciplinair inzetbaar zijn, is Pieter Mesu. Pieter is specialist binnen het vakgebied KVM en hij zet zijn specialisme op dit moment in bij VDL Enabling Technologies Group en Alstom. In goede samenspraak met onze opdrachtgevers en Pieter hebben we deze combinatie kunnen realiseren.

Lees meer KVM

2x van beroepsmilitair naar projectmanager Kwaliteit, Veiligheid en Milieu

Bij FORTEC is het KVM-vakgebied uitgebreid met twee projectmanagers die allebei een achtergrond hebben bij defensie: Rob Schepens en John Jansen. De link met ‘veiligheid’ is dan natuurlijk snel gelegd. John was bij defensie vijf jaar werkzaam op de afdeling inlichtingen en veiligheid en heeft gelijktijdig de hbo-opleiding Bedrijfskunde en Integrale Veiligheidskunde afgerond. Rob heeft zijn hbo-opleiding juist na zijn militaire loopbaan afgerond en de focus vooral gelegd op marketing en sales. 

Lees meer KVM

“De klant echt tevreden maken, dat is wat ik wil!” aldus FORTEC-specialist Roy Kessels

FORTEC-specialist Roy Kessels is sinds 8 januari werkzaam als werkvoorbereider vastgoedservice bij FORTEC. In die hoedanigheid is hij bij bouwbedrijf Schroen verantwoordelijk voor het opnemen van werk, het maken van calculaties, de werkvoorbereiding en het aansturen van medewerkers. Een zelfstandige rol met veel vrijheid en verantwoordelijkheden.

Lees meer bouw
zichtbaar: 1 t/m 5 van de 190
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten