FORTEC verwelkomt senior marketing specialist Manon Wijnhoven

Manon gaat zich voornamelijk bezig houden met een aantal grote projecten, waaronder de website, het marketingplan en het inbedden van marketing automation. Daarnaast fungeert Manon als gesprekspartner voor de projectmanagers, waarbij zij een adviserende rol heeft op het gebied van marktbenadering, trends en ontwikkelingen in het vakgebied.

Lees meer

FORTEC verwelkomt HR-adviseur Carly van Vroenhoven

Carly is gestart als HR-adviseur voor FORTEC. Ze gaat zich bezig houden met het optimaliseren van de huidige HR-cyclus, het onboarding programma en het binden en boeien van collega’s.

Lees meer

Wereld Jonge Talentendag

FORTEC ziet het belang van nieuw (jong) talent en zet in op hun ontwikkeling. We stimuleren de ambities van specialisten en zorgen dat deze de ruimte krijgen. 

Lees meer

FORTEC zomerevent CHILL-'N-GRILL was een groot succes

De FORTEC CHILL-‘N-GRILL was een groot succes. Collega’s en enkele relaties kwamen samen om onder het genot van een hapje en drankje de zomer in te luiden.

Lees meer

Het FORTEC IMPACT-programma 2019 is van start

De tweede groep IMPACT’ers is gestart! Commercieel talent Joyce Renting gaat IMPACT maken als recruiter VTH en Renée Weber als recruiter bouw. Bas van Dael is klaar voor de volgende stap in zijn carrière en is 1 juli gestart in zijn nieuwe rol als projectmanager VTH.

Lees meer
zichtbaar: 1 t/m 5 van de 47
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.