FORTEC werkt aan beter milieu

Vandaag is het wereldmilieudag, een dag waarop we extra stil staan bij ons milieu. Wij en onze FORTEC-specialisten komen dagelijks in actie voor het milieu. 

Lees meer algemeen

FORTEC start met tweede LEAN-opleidingstraject

Na een succesvol eerste Lean-traject afgelopen winter, is in mei de tweede groep gestart aan hun Yellow Belt opleiding. Binnen één maand specialiseren KVM- en VTH-specialisten zich tot Lean-specialist. Het opleidingstraject bestaat uit 5 trainingsavonden. Deelnemers hebben deze week de 4e training afgerond en zijn erg positief. Na de eerste training merkten specialisten al zaken op die direct verbeterd konden worden binnen de organisatie.

Lees meer

We zijn live!

Het is van belang om voortdurend bezig te zijn om verbeteringen door te voeren en nieuwe oplossingen, systemen en processen te implementeren. Graag houden we u op de hoogte van deze ontwikkelingen.

Lees meer algemeen

FORTEC is trotse sponsor van het korfbalteam Vessem dames 1

Onze collega Rena (projectmanager VTH) is vorig seizoen met haar korfbalteam Vessem 1, met in totaal 9 dames en hoofdtrainer Ben Verhagen, kampioen geworden in de 1e klasse. FORTEC is trotse sponsor van dit team.

Lees meer

FORTEC winter event

Het FORTEC winter event was een groot succes. FORTEC-specialisten en -relaties wisselden ervaringen en mooie successen uit en hebben geproost op een nieuw succesvol jaar.

Lees meer
zichtbaar: 1 t/m 5 van de 42
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.