FORTEC-specialisten geven veiligheidsambassadeurs-training om veiligheid naar hoger niveau te tillen bij Strukton

FORTEC-veiligheidskundigen Patrick van der Lem en Pieter Mesu organiseerden bij Strukton Civiel regio west een veiligheidsambassadeurs-training. Een passende gelegenheid voor KVM-projectmanagers Erik Veldman en Rob Schepens om deze training bij te wonen. “Dit soort trainingsdagen zijn ook voor ons als projectmanagers zeer leerzaam. Op deze manier zien we welke vraagstukken op het gebied van veiligheid er bij opdrachtgevers spelen", aldus Erik en Rob

Lees meer

FORTEC verwelkomt Sebastiaan Houtgraaf als projectmanager KVM

Welkom Sebastiaan! Vanaf deze week start projectmanager Sebastiaan Houtgraaf als sterke aanvulling op team KVM. Wil jij graag een kop koffie drinken met Sebastiaan om te kijken wat hij voor jou kan betekenen op KVM-gebied? Neem dan contact op via 06 116 94 266.

Lees meer

Extra aandacht voor veilig werken bij extreem warm weer

Deze week tikken we in Nederland tropische temperaturen aan. Voor werknemers die buiten werken of in ruimten werken zonder airco zijn dit dagen waarop zij extra alert moeten zijn. 

Lees meer KVM

FORTEC verwelkomt Alex van Hout als recruiter KVM

Welkom Alex van Hout! Alex is met het IMPACT-programma gestart als recruiter bij het vakgebied KVM. Hij zoekt de verbinding met specialisten om zo het team KVM verder uit te breiden.

Lees meer

FORTEC feliciteert Hegeman met het behalen van de Veiligheidsladder trede 3!

Hegeman, een landelijke opererende aannemer die zich richt op bouw- en infraprojecten, heeft zich gecertificeerd voor trede 3 op de veiligheidsladder. FORTEC-specialist Coby Ufkes is QHSE-adviseur heeft afgelopen tijd de organisatie in kaart gebracht en samen met alle mensen binnen Hegeman de nodige stappen genomen om de certificering te realiseren.

Lees meer
zichtbaar: 1 t/m 5 van de 70
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.