Bouw nieuwe pier en terminal op Schiphol veilig dankzij FORTEC-specialist Lars Goes

Als je onlangs op Schiphol bent geweest is je ongetwijfeld opgevallen dat er veel verandert. Vlakbij de ingang van de terminals is men bezig wegen te verleggen en de ondergrond klaar te maken voor de opbouw van een nieuwe terminal. FORTEC-specialist Lars Goes is hier dagelijks verantwoordelijk voor een veilige werkomgeving.

Lees meer KVM

“Door het voortvarende handelen van FORTEC kon ik binnen enkele weken al weer aan de slag als handhaver!”

Als toezichthouder milieu bij Omgevingsdienst Veluwe IJssel controleert FORTEC-specialist Harm Harmsen of bedrijven voldoen aan de milieuregelgeving. Samen met FORTEC-specialist Sjors den Boogert is hij verantwoordelijk voor het milieutoezicht bij de Omgevingsdienst. “Op dit moment controleer ik vooral bedrijven met propaantanks. Naast de controles zorg ik dat deze tanks, vanwege het explosie/brandgevaar, goed worden opgenomen op de geactualiseerde risicokaart. Dit doe ik door onder meer te zorgen dat de coördinaten, en dus de risicocontouren, bekend zijn. Maar risico’s worden pas beteugeld als aan alle regelgeving is voldaan. Ik draag daar graag aan bij.”

Lees meer

Nieuwe Sluis Terneuzen, het vervolg van FORTEC-specialist Kenny Dumont

Begin 2018 vertelde FORTEC-specialist Kenny Dumont over het bijzondere project Nieuwe Sluis Terneuzen. Kenny is inmiddels 1,5 jaar in dienst bij FORTEC. “Gezien de complexiteit en grootte van dit project was de keuze voor BAM infra snel gemaakt. Ik heb het ontzettend naar mijn zin, het is een geweldig project en ik maak daarnaast deel uit van FORTEC, een professionele en gezellige club.”

Lees meer KVM

FORTEC-specialist Roy van Iersel is werkzaam als uitvoerder op twee grote uitdagende projecten

Vorige week bracht Aschwin Ramaekers, Projectmanager Bouw, een bezoek aan FORTEC-specialist Roy van Iersel, op het revitalisatie project ‘De Oliphant’ te Amsterdam. Roy is via FORTEC werkzaam bij TGM als uitvoerder op 2 grote uitdagende projecten. Naast ‘de Oliphant’ is Roy uitvoerder voor ‘Mall of the Netherlands’, een groot winkelcentrum waar 230 winkels gevestigd worden.

Lees meer

FORTEC-specialist Lars Kerkhoff kiest bewust voor een veelzijdig KAM-project

“Na mijn studie direct ervaring opdoen en blijven leren”, dat zijn de vereisten die FORTEC-specialist Lars Kerkhoff had voordat hij startte met zijn eerste project. Hij koos bewust voor een veelzijdig project bij FORTEC en startte als KAM-medewerker veiligheid bij Rasenberg Infra en Colijn Beton- en Waterbouw (binnenkort Strukton Civiel Zuid). Lars zijn specialisme zet hij in ter ondersteuning van de medewerkers die buiten werken. Zo treedt hij op als vraagbaak en verzorgt werkplekinspecties. Voor vragen, controle en advies over de V&G-plannen kunnen de medewerkers ook terecht bij Lars.

Lees meer KVM
zichtbaar: 1 t/m 5 van de 51
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.