“De afwisseling tussen het buiten- en binnen werken vind ik super!” Aldus FORTEC-specialist Joost Nouwen

FORTEC-specialist Joost Nouwen is sinds 7 augustus werkzaam als toezichthouder bouw bij FORTEC. In deze rol is Joost verantwoordelijk voor het toezicht houden op nieuwbouw en bestaande bouw bij de Gemeente Helmond en toetst hij op veiligheid, constructieve veiligheid en bouwbesluiten.

Lees meer VTH

Multidisciplinaire inzet FORTEC-specialisten

Een mooi voorbeeld dat onze FORTEC-specialisten multidisciplinair inzetbaar zijn, is Pieter Mesu. Pieter is specialist binnen het vakgebied KVM en hij zet zijn specialisme op dit moment in bij VDL Enabling Technologies Group en Alstom. In goede samenspraak met onze opdrachtgevers en Pieter hebben we deze combinatie kunnen realiseren.

Lees meer KVM

FORTEC-specialist Marloes Kers ondersteunt vijf KAM-projecten

FORTEC-specialist Marloes Kers coördineert als KAM-specialist integrale projecten. Op dit moment biedt zij ondersteuning op vijf verschillende projecten binnen Aannemingsmaatschappij van Gelder, Integrale Projecten. Een van de grootste projecten waar Marloes mee bezig is, is het project Windpark Wieringermeer, een windpark van totaal 50 windmolens tussen de Noordzee en het IJsselmeer. Met van Gelder KLM (Kabel-, Leiding- en Montagewerken) is de Aannemingsmaatschappij verantwoordelijk voor het aanleggen van de parkwegen, de bekabeling van de windmolens en het maken van de opstelplaten voor kranen.

Lees meer KVM

Toezicht houden op asbest-sloopprojecten

Het slopen van gebouwen gebeurt niet zomaar, daar gaan altijd een paar stappen aan vooraf. FORTEC-specialist Anne Sloots weet als toezichthouder asbest precies hoe dit in zijn werk gaat. 
Voor de Omgevingsdienst Noord-Veluwe is hij verantwoordelijk voor de sloop-projecten waarbij mogelijk asbest in de bouw verwerkt zit.

Lees meer

“De klant echt tevreden maken, dat is wat ik wil!” aldus FORTEC-specialist Roy Kessels

FORTEC-specialist Roy Kessels is sinds 8 januari werkzaam als werkvoorbereider vastgoedservice bij FORTEC. In die hoedanigheid is hij bij bouwbedrijf Schroen verantwoordelijk voor het opnemen van werk, het maken van calculaties, de werkvoorbereiding en het aansturen van medewerkers. Een zelfstandige rol met veel vrijheid en verantwoordelijkheden.

Lees meer bouw
zichtbaar: 1 t/m 5 van de 45
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten