"Mijn vak als veiligheidskundige blijft een uitdaging. Het is continu leren en verbeteren", aldus FORTEC-specialist Tjark van den Brink

Ruim 2,5 jaar geleden startte Tjark van den Brink als veiligheidskundige bij FORTEC. Dagelijks staat hij bij BAM FM voor de uitdaging de resultaten van de organisatie te verbeteren. Tjark dient als vraagbaak voor medewerkers als het gaat om veiligheid-gerelateerde vragen en biedt hiervoor oplossingen. Tjark is het perfecte voorbeeld van een FORTEC-specialist die zichzelf blijft uitdagen en ontwikkelen. 

Lees meer

“Samen zorgen dat iedereen dagelijks veilig naar huis gaat, dat is waar ik voor ga”, aldus FORTEC-specialist Gurbe Hoekstra.

Gurbe Hoekstra ziet als KAM-coördinator toe op de veiligheid van medewerkers. “Mijn taken zijn er op gericht om het projectteam te ondersteunen met kennis en ervaring. Ik herken en inventariseer risico’s en initieer noodzakelijke maatregelen. In de praktijk betekent dit dat ik me onder andere bezig houd met het beoordelen van werkplannen, het uitvoeren van werkplekobservaties, implementeren van maatregelen en het coachen van medewerkers. Daarnaast besteed ik aandacht aan safety awareness. Pas als we ons bewust zijn van ons gedrag kunnen en hebben we de mogelijkheid om te veranderen.” Aldus Gurbe.

Lees meer KVM

FORTEC-specialist Ruurd Phillipson draagt steentje bij aan meest duurzame gebouw bij Radboud Universiteit Nijmegen

Afgelopen september tekende FORTEC-specialist Ruurd Phillipson zijn contract bij FORTEC. En in oktober mocht hij als senior werkvoorbereider starten aan een groot nieuwbouwproject: de Faculteit Sociale Wetenschappen voor de Radboud Universiteit in Nijmegen.

Lees meer bouw

Bouw nieuwe pier en terminal op Schiphol veilig dankzij FORTEC-specialist Lars Goes

Als je onlangs op Schiphol bent geweest is je ongetwijfeld opgevallen dat er veel verandert. Vlakbij de ingang van de terminals is men bezig wegen te verleggen en de ondergrond klaar te maken voor de opbouw van een nieuwe terminal. FORTEC-specialist Lars Goes is hier dagelijks verantwoordelijk voor een veilige werkomgeving.

Lees meer KVM

“Door het voortvarende handelen van FORTEC kon ik binnen enkele weken al weer aan de slag als handhaver!”

Als toezichthouder milieu bij Omgevingsdienst Veluwe IJssel controleert FORTEC-specialist Harm Harmsen of bedrijven voldoen aan de milieuregelgeving. Samen met FORTEC-specialist Sjors den Boogert is hij verantwoordelijk voor het milieutoezicht bij de Omgevingsdienst. “Op dit moment controleer ik vooral bedrijven met propaantanks. Naast de controles zorg ik dat deze tanks, vanwege het explosie/brandgevaar, goed worden opgenomen op de geactualiseerde risicokaart. Dit doe ik door onder meer te zorgen dat de coördinaten, en dus de risicocontouren, bekend zijn. Maar risico’s worden pas beteugeld als aan alle regelgeving is voldaan. Ik draag daar graag aan bij.”

Lees meer
zichtbaar: 1 t/m 5 van de 53
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.