Specialist Jurgen Mookhoek ontwikkelt zich bij FORTEC van DTA'er tot toezichthouder

In januari is FORTEC-specialist Jurgen Mookhoek gestart in zijn nieuwe functie als toezichthouder asbest bij de Omgevingsdienst Midden-Holland (ODMH). Hier is hij medeverantwoordelijk voor het toezicht op asbestsaneringen in de regio Gouda. Jurgen heeft de overstap gemaakt van DTA’er naar toezichthouder. Dit dankzij de mogelijkheid die hij bij FORTEC heeft gekregen om zich op vakinhoudelijk gebied te ontwikkelen en de persoonlijke begeleiding die wij hem tijdens dit proces hebben geboden.

Lees meer

FORTEC-specialist Jeroen de Ruiter implementeert veiligheidsladder

In januari 2019 is FORTEC specialist Jeroen de Ruiter, KAM-coördinator, begonnen met de implementatie van de veiligheidsladder bij Strukton Civiel Regio West. Om veiligheid dieper te verankeren in de organisatie is de wens uitgesproken om het bedrijf te certificeren op de veiligheidsladder trede 3. 

Lees meer

Vergroten van veiligheidsbewustzijn binnen regio west mede in handen van FORTEC-specialist Rutger van Gemerden

Bodemwerkzaamheden vragen om een veilige aanpak, veiligheid moet daarom continu centraal staan. Een mooie uitdaging om dit te realiseren voor FORTEC-specialist Rutger van Gemerden, werkzaam als KAM-coördinator bij BAM Infra Energie & Water.

Lees meer KVM

FORTEC-specialist John Jansen zet veiligheid centraal als Health & Safety coördinator

In augustus 2018 maakten wij kennis met John Jansen. Hij startte bij FORTEC als projectmanager Kwaliteit Veiligheid en Milieu met ons IMPACT-programma. “Binnen het team en FORTEC had ik het heel erg naar mijn zin. Iedere keer als ik met opdrachtgevers of specialisten de veiligheidskundige inhoud verder in ging, ging mijn hart sneller kloppen.” Na enige tijd is John daarom als veiligheidskundige aan de slag gegaan en wij zijn trots dat hij dit bij FORTEC doet!

Lees meer

“Door praktijkervaring te delen met het asbestteam helpen we elkaar verder in onze projecten”, aldus toezichthouder asbest Michael van der Mei

FORTEC-specialist Michael van der Mei maakt deel uit van het FORTEC asbestteam bestaande uit toezichthouders en vergunningverleners, die actief zijn bij omgevingsdiensten in het hele land. “Frank van den Langenberg is sinds januari van dit jaar coördinator van het asbestteam, ik kan altijd bij hem terecht om te sparren over complexe asbestzaken of wijzigingen in de wetgeving. Hierdoor kan ik nog efficiënter en effectiever te werk gaan. Ik kijk dan eerste interactieve Asbestbijeenkomst op 25 april”, aldus Michael.

Lees meer VTH
zichtbaar: 1 t/m 5 van de 61
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.