FORTEC-specialist Tony van de Wetering zet specialisme in om faalkosten zoveel mogelijk te beperken

FORTEC-specialist Tony van de Wetering heeft een gecombineerde functie van werkvoorbereiding en projectmanagement. Zijn specialisme draagt bij aan het optimaliseren van processen en mogelijke faalkosten zoveel mogelijk beperken.

Lees meer bouw

Alles gestroomlijnd te laten verlopen is de grootste uitdaging voor FORTEC-specialist Eric

FORTEC-specialist Eric Smulders is toezichthouder en handhaver. Na 17 jaar bij de gemeente Woudrichem te hebben gewerkt heeft Eric de overstap gemaakt naar FORTEC. Hij voert nu toezicht en handhaving activiteiten uit bij gemeente Loon op Zand. “Ik bezoek regelmatig bouwprojecten, waar we toezicht houden van begin tot eind. Het handhaving-gedeelte loopt zeer uiteen, van illegale praktijken tot drugs gerelateerde klachten en meldingen.” 

Lees meer VTH

FORTEC-specialist Ezmarai leidt grootschalige verbouwing van maar liefst 5000 m2

Aschwin Ramaekers, projectmanager bouw, bracht onlangs een bezoek aan FORTEC-specialist Ezmarai Ghazi. Ezmarai is projectleider van een bouwproject op de High Tech Campus in Eindhoven. Hij leidt een grootschalige verbouwing van een researchcenter van maar liefst 5000 m2. Hierbij wordt de gehele binnenkant gestript en opnieuw opgebouwd, heringedeeld en gemoderniseerd, waarbij specifiek oude elementen van het gebouw behouden blijven voor de ‘industrial look’. 

Lees meer bouw

Complexe vraagstukken en omgeving voor projectleider Teun

FORTEC-specialist Teun Manders is projectleider. “Ik werk technisch complexe vraagstukken uit. Belangrijk in dit werk is dat ik met de klant meedenk en nieuwe oplossingen aandraag. Doel is natuurlijk de vraagstelling van de klant zo goed mogelijk laten aansluiten bij de uitvoering.” Aldus Teun. 

Lees meer bouw

John Lemmens zet veilige werkomgeving centraal

FORTEC-specialist John Lemmens is voor FORTEC actief als EHS-coördinator. “Tijdens mijn werkzaamheden krijg ik te maken met een grote afwisseling is in de productieomgeving, machineveiligheid, explosieveiligheid en omgaan met gevaarlijke stoffen. Kortom als veiligheidskundige kan ik hier echt mijn hart ophalen.” John voert zijn activiteiten uit bij CoorsTek, een bedrijf waar veel technologische ontwikkelingen plaatsvinden, nieuwe producten tot stand komen en specifieke technologieën, zoals membraan, een grote rol spelen.

Lees meer KVM
zichtbaar: 1 t/m 5 van de 31