Complexe vraagstukken en omgeving voor projectleider Teun

FORTEC-specialist Teun Manders is projectleider. “Ik werk technisch complexe vraagstukken uit. Belangrijk in dit werk is dat ik met de klant meedenk en nieuwe oplossingen aandraag. Doel is natuurlijk de vraagstelling van de klant zo goed mogelijk laten aansluiten bij de uitvoering.” Aldus Teun. 

Lees meer bouw

John Lemmens zet veilige werkomgeving centraal

FORTEC-specialist John Lemmens is voor FORTEC actief als EHS-coördinator. “Tijdens mijn werkzaamheden krijg ik te maken met een grote afwisseling is in de productieomgeving, machineveiligheid, explosieveiligheid en omgaan met gevaarlijke stoffen. Kortom als veiligheidskundige kan ik hier echt mijn hart ophalen.” John voert zijn activiteiten uit bij CoorsTek, een bedrijf waar veel technologische ontwikkelingen plaatsvinden, nieuwe producten tot stand komen en specifieke technologieën, zoals membraan, een grote rol spelen.

Lees meer KVM

Milieu-inspecties bij industriële en agrarische bedrijven

FORTEC-specialist Sjors den Boogert controleert als toezichthouder milieu of milieu-inrichtingen voldoen aan de geldende wet- en regelgeving. Op dit moment voert hij deze controles uit voor Omgevingsdienst Flevoland & Gooi en Vechtstreek.

Lees meer VTH

"Als junior projectleider mag ik taken van begin tot eind zelfstandig oppakken"

De aanleiding van de zoektocht naar een nieuwe baan is vaak meer uitdaging of meer verantwoordelijkheden. Zo was ook Eric van der Leeuw toe aan de volgende stap in zijn carrière: “Ik heb de overstap gemaakt om meer verantwoordelijkheden te krijgen. Het geeft mij energie dat ik nu zaken van begin tot eind zelfstandig mag oppakken en oplossen.”

Lees meer bouw

“Het onderscheidende imago van FORTEC, dat spreekt mij het meeste aan”

Boudewijn is FORTEC-specialist en gespecialiseerd binnen het vakgebied bodem. Hij heeft veel ervaring binnen dit vakgebied en vanuit zijn interesse en ervaring heeft hij hier naar eigen zeggen een passie voor ontwikkeld. “Toen FORTEC mij benaderde voor de functie van bodemadviseur was ik direct enthousiast! FORTEC heeft een heel eigen onderscheidend imago en dat spreekt mij aan.” Dat was dan ook, naast de bekende opdrachtgever en het specialistische vak, voor Boudewijn doorslaggevend om via FORTEC de vervolgstap in zijn carrière te maken.

Lees meer VTH
zichtbaar: 1 t/m 5 van de 28