FORTEC-specialist John Jansen zet veiligheid centraal als Health & Safety coördinator

In augustus 2018 maakten wij kennis met John Jansen. Hij startte bij FORTEC als projectmanager Kwaliteit Veiligheid en Milieu met ons IMPACT-programma. “Binnen het team en FORTEC had ik het heel erg naar mijn zin. Iedere keer als ik met opdrachtgevers of specialisten de veiligheidskundige inhoud verder in ging, ging mijn hart sneller kloppen.” Na enige tijd is John daarom als veiligheidskundige aan de slag gegaan en wij zijn trots dat hij dit bij FORTEC doet!

Lees meer

“Door praktijkervaring te delen met het asbestteam helpen we elkaar verder in onze projecten”, aldus toezichthouder asbest Michael van der Mei

FORTEC-specialist Michael van der Mei maakt deel uit van het FORTEC asbestteam bestaande uit toezichthouders en vergunningverleners, die actief zijn bij omgevingsdiensten in het hele land. “Frank van den Langenberg is sinds januari van dit jaar coördinator van het asbestteam, ik kan altijd bij hem terecht om te sparren over complexe asbestzaken of wijzigingen in de wetgeving. Hierdoor kan ik nog efficiënter en effectiever te werk gaan. Ik kijk dan eerste interactieve Asbestbijeenkomst op 25 april”, aldus Michael.

Lees meer VTH

Bouwkundig tekenaars Cynthia Huizer Gros en Joost Fransen

Assetmanagement; het beheren van informatie, laat dat maar aan onze FORTEC-specialisten Cynthia Huizer Gros en Joost Fransen over. Zij beheren voor Royal HaskoningDHV de (werktuig)bouwkundige, elektrotechnische en civiele tekeningen van een grote productieomgeving. ‘’Wat mij dagelijks bezighoudt zijn aangeleverde wijzigingen aanpassen in de bestaande tekeningen, het opstellen van brandveiligheidsplannen, plattegronden opstellen voor gebouwen. Niet alleen van gebouwen, maar bijvoorbeeld ook van installaties en ondergrondse infra.” Aldus Cynthia.

Lees meer bouw

FORTEC-specialist Coby Ufkes gaat voor hogere trede(n) op de veiligheids-prestatieladder

FORTEC-specialisten die actief zijn in het vakgebied KVM, kwaliteit, veiligheid en milieu, ondersteunen organisaties om hoger in de veiligheidsprestatieladder te komen. Coby Ufkes is QHSE-adviseur en op dit moment voert zij een project uit bij Hegeman, een landelijke opererende aannemer die zich richt op bouw- en infraprojecten. Haar missie is om bij Hegeman een proactieve veiligheidscultuur op te zetten. 

Lees meer

Van OBM tot bouwaanvragen, FORTEC-specialist Hans Klein Velderman pakt deze uitdagingen aan

Bijna vier jaar geleden startte Hans Klein Velderman bij FORTEC als vergunningverlener omgevingsvergunningen (milieu). Voor hem was het een logische keuze om als VTH-specialist verder te gaan, aangezien hij vanaf april 1993 werkzaam is geweest bij de overheid op het gebied van milieu. “Ik heb veel milieu-specifieke aangelegenheden in behandeling gehad, maar ook het werkveld zien veranderen." Aldus Hans.

Lees meer VTH
zichtbaar: 1 t/m 5 van de 58
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.