Toezicht houden op asbest-sloopprojecten

Het slopen van gebouwen gebeurt niet zomaar, daar gaan altijd een paar stappen aan vooraf. FORTEC-specialist Anne Sloots weet als toezichthouder asbest precies hoe dit in zijn werk gaat. 
Voor de Omgevingsdienst Noord-Veluwe is hij verantwoordelijk voor de sloop-projecten waarbij mogelijk asbest in de bouw verwerkt zit.

Lees meer

“De klant echt tevreden maken, dat is wat ik wil!” aldus FORTEC-specialist Roy Kessels

FORTEC-specialist Roy Kessels is sinds 8 januari werkzaam als werkvoorbereider vastgoedservice bij FORTEC. In die hoedanigheid is hij bij bouwbedrijf Schroen verantwoordelijk voor het opnemen van werk, het maken van calculaties, de werkvoorbereiding en het aansturen van medewerkers. Een zelfstandige rol met veel vrijheid en verantwoordelijkheden.

Lees meer bouw

FORTEC-specialist Jurriaan Honing, van timmerman tot werkvoorbereider

Sinds 5 maart is Jurriaan Honing werkzaam bij FORTEC als junior werkvoorbereider. In deze functie is hij bij aannemersbedrijf Jan Oosterhout verantwoordelijk voor het maken van tekeningen, controleren van begrotingen, uitrekenen van hoeveelheden, bestellen van het materiaal en het maken van planningen en werkschema’s.

Lees meer bouw

FORTEC-specialist Erwin Adriaans: van laboratorium analist naar toezichthouder asbest

FORTEC-specialist Erwin Adriaans is sinds 1 mei 2018 werkzaam als toezichthouder asbest bij FORTEC. In die hoedanigheid is hij bij de Omgevingsdienst Midden- en West-Brabant verantwoordelijk voor het uitvoeren van toezichtcontroles.

Lees meer

FORTEC-specialist Edwin Lubberink houdt toezicht op het Bouwbesluit en veiligheid

FORTEC-specialist Edwin Lubberink wordt bij zowel Gemeente Helmond als Omgevingsdienst Regio Nijmegen ingezet. Hij heeft bij zijn werkzaamheden een breed pakket aan verantwoordelijkheden.

Lees meer
zichtbaar: 1 t/m 5 van de 42
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten