"Iedere oplevering van een bouwproject is een feestmomentje!" Aldus FORTEC-specialst Theo Wijen

Wat is er nu leuker dan de officiële oplevering van bouwprojecten die jij gecoördineerd hebt? Voor FORTEC-specialist Theo Wijen is iedere oplevering een feestmomentje. “Ik probeer bij iedere oplevering een kijkje te nemen. Het geeft altijd een goed gevoel als een woning tijdig en binnen het gestelde budget en naar tevredenheid wordt opgeleverd aan de opdrachtgevers!”

Lees meer bouw

FORTEC-specialist Tony van de Wetering zet specialisme in om faalkosten zoveel mogelijk te beperken

FORTEC-specialist Tony van de Wetering heeft een gecombineerde functie van werkvoorbereiding en projectmanagement. Zijn specialisme draagt bij aan het optimaliseren van processen en mogelijke faalkosten zoveel mogelijk beperken.

Lees meer bouw

FORTEC-specialist Ezmarai leidt grootschalige verbouwing van maar liefst 5000 m2

Aschwin Ramaekers, projectmanager bouw, bracht onlangs een bezoek aan FORTEC-specialist Ezmarai Ghazi. Ezmarai is projectleider van een bouwproject op de High Tech Campus in Eindhoven. Hij leidt een grootschalige verbouwing van een researchcenter van maar liefst 5000 m2. Hierbij wordt de gehele binnenkant gestript en opnieuw opgebouwd, heringedeeld en gemoderniseerd, waarbij specifiek oude elementen van het gebouw behouden blijven voor de ‘industrial look’. 

Lees meer bouw

Complexe vraagstukken en omgeving voor projectleider Teun

FORTEC-specialist Teun Manders is projectleider. “Ik werk technisch complexe vraagstukken uit. Belangrijk in dit werk is dat ik met de klant meedenk en nieuwe oplossingen aandraag. Doel is natuurlijk de vraagstelling van de klant zo goed mogelijk laten aansluiten bij de uitvoering.” Aldus Teun. 

Lees meer bouw

"Als junior projectleider mag ik taken van begin tot eind zelfstandig oppakken"

De aanleiding van de zoektocht naar een nieuwe baan is vaak meer uitdaging of meer verantwoordelijkheden. Zo was ook Eric van der Leeuw toe aan de volgende stap in zijn carrière: “Ik heb de overstap gemaakt om meer verantwoordelijkheden te krijgen. Het geeft mij energie dat ik nu zaken van begin tot eind zelfstandig mag oppakken en oplossen.”

Lees meer bouw
zichtbaar: 1 t/m 5 van de 12
  • pagina: 
  • 1
  • 3
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten