FORTEC-specialist Jory Verrijt maakt zijn ambities waar en ontwikkelt zich tot Teklä tekenaar

Hoe kies jij in het begin van je bouwcarrière een omgeving waarvan je zeker weet dat jouw capaciteiten en ambities de ruimte krijgen? FORTEC begeleidt specialisten in het maken van de juiste keuze, omdat wij jouw loopbaan voorop zetten en de organisatie kennen die in dit plaatje past. Een goed voorbeeld hiervan is FORTEC-specialist Jory Verrijt die nu bijna een jaar werkzaam is als tekenaar bij Willy Naessens Industriebouw. Na een buitendienstfunctie binnen de afbouwmontage was Jory toe aan een nieuwe stap in zijn carrière.  

Lees meer

Bouwkundig tekenaars Cynthia Huizer Gros en Joost Fransen

Assetmanagement; het beheren van informatie, laat dat maar aan onze FORTEC-specialisten Cynthia Huizer Gros en Joost Fransen over. Zij beheren voor Royal HaskoningDHV de (werktuig)bouwkundige, elektrotechnische en civiele tekeningen van een grote productieomgeving. ‘’Wat mij dagelijks bezighoudt zijn aangeleverde wijzigingen aanpassen in de bestaande tekeningen, het opstellen van brandveiligheidsplannen, plattegronden opstellen voor gebouwen. Niet alleen van gebouwen, maar bijvoorbeeld ook van installaties en ondergrondse infra.” Aldus Cynthia.

Lees meer bouw

FORTEC-specialist Ruurd Phillipson draagt steentje bij aan meest duurzame gebouw bij Radboud Universiteit Nijmegen

Afgelopen september tekende FORTEC-specialist Ruurd Phillipson zijn contract bij FORTEC. En in oktober mocht hij als senior werkvoorbereider starten aan een groot nieuwbouwproject: de Faculteit Sociale Wetenschappen voor de Radboud Universiteit in Nijmegen.

Lees meer bouw

FORTEC-specialist Roy van Iersel is werkzaam als uitvoerder op twee grote uitdagende projecten

FORTEC-specialist Roy van Iersel is via FORTEC werkzaam bij TGM als uitvoerder op 2 grote uitdagende projecten. Zo werkt hij aan het revitalisatie project ‘De Oliphant’ te Amsterdam en is hij uitvoerder voor ‘Mall of the Netherlands’, een groot winkelcentrum waar 230 winkels gevestigd worden.

Lees meer

“Binnen een strakke planning het project tot een goed einde brengen, daar haal ik energie uit!”

FORTEC-specialist Maikel Pluym is sinds enkele maanden werkzaam als projectvoorbereider bij Schuurmans afbouwsystemen. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de ondersteuning van de werkvoorbereiding. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het uittrekken en bestellen van materiaal, alsmede het coördineren en bijsturen van lopende projecten.

Lees meer bouw
zichtbaar: 1 t/m 5 van de 19
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.