FORTEC-specialist Peter Gerrits ziet als zzp’er een mooie uitdaging in complex project NoorderSpoort

Peter Gerrits is werkzaam als hoofduitvoerder op het project NoorderSpoort in Zwolle. Projectmanager Teun Kaanders en recruiter Renée Weber zijn op projectbezoek geweest bij Peter. Een mooie manier voor Teun en Renée om met eigen ogen te zien hoe zo’n complex project tot stand komt en wat de uitdagingen zijn voor Peter.

Lees meer

FORTEC-specialist Wim Roijackers pakt waterproblematiek gemeente Deurne aan

De nieuwsberichten, foto’s en filmpjes in gemeente Deurne liegen er niet om. ‘Deurne getroffen door noodweer: straten blank’ – ‘Wateroverlast en bomen omver in Deurne na forse regenbui’ – ‘Deurne opnieuw getroffen door wateroverlast: straten blank, rioolputten overstromen’. Zomaar een greep uit de berichten die in 2016 en 2017 naar buiten kwamen.

Zelfs na al getroffen maatregelen, bleven de straten blank. Een mooie uitdaging voor FORTEC-specialist Wim Roijackers, die als projectleider infra bij gemeente Deurne de waterproblematiek mee aanpakt.

Lees meer Infra

"FORTEC heeft mij met deze baan de juiste richting op geholpen", aldus Levi van der Heijden

Als profvoetballer beoefen je topsport. Een van de belangrijkste eigenschappen die je dan moet hebben is doorzettingsvermogen en een winnaars mentaliteit. Dat weet Levi als geen ander, als ex-profvoetballer bij FC Eindhoven. Inmiddels heeft hij deze eigenschappen ingezet op een andere plek, namelijk de bouw van een glasvezelnetwerk, waar hij als projectleider een uitdagende baan heeft. 

Lees meer Infra

Bram Wouters, “FORTEC nam de laatste drempel weg om na negen jaar de overstap te maken”

“De reden dat ik voor FORTEC heb gekozen, is omdat ze mij op het juiste moment hebben benaderd voor een nieuwe uitdaging. Zij hebben ingespeeld op de behoefte die ik had en daarmee hebben ze de laatste drempel weggenomen om na negen jaar de overstap naar een nieuwe uitdaging te maken. Spannend, maar mede dankzij het enthousiasme van Peter Matheij, projectmanager infra, had ik het volle vertrouwen dat dit goed zou komen. Peter kent de markt en heeft veel kennis op het gebied van civiele techniek, dat geeft vertrouwen.”

Lees meer Infra

"Ik vind FORTEC keigoed!"

Dirk van den Bosch is via FORTEC als uitvoerder gedetacheerd bij Enexis. Hier realiseert hij projecten op het gebied van gassaneringen. “Alle oude gietijzeren leidingen die buiten liggen, moeten worden vervangen voor nieuwe slagvaste pvc leidingen.
Zo zorgt Enexis ervoor dat het energienetwerk betrouwbaar blijft voor haar klanten en kan ze voorzien in de vraag naar een beter energienetwerk”, aldus Dirk. “Hierbij heb ik een coördinerende rol.”

Lees meer Infra
zichtbaar: 1 t/m 5 van de 9
  • pagina: 
  • 1
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.