FORTEC-specialist en hoger veiligheidskundige Stefan Wentink stimuleert veilig handelen op de bouw

FORTEC-specialist Stefan Wentink is als hogere veiligheidskundige werkzaam bij Van den Heuvel Aannemingsbedrijf B.V. In deze rol heeft Stefan een breed takenpakket. Zo is hij betrokken bij het veiligheids- en gezondheidsplan (V&G-plan), geeft hij startwerkinstructies op verschillende infra projecten en voert hij werkplekinspecties uit.  Daarnaast houdt hij zich bezig met het opmaken en controleren van veiligheidsplannen op basis van de bodemkwaliteit. Indien er vervuiling wordt aangetroffen is Stefan medeverantwoordelijk voor het in goede banen leiden van de sanering van de vervuiling.

Lees meer KVM

Veiligheidskundige Marcel van Alebeek waarborgt veiligheid van medewerkers tijdens het renoveren en vernieuwen van sluizen en stuwen

FORTEC-specialist Marcel van Alebeek is werkzaam als veiligheidskundige bij Van Gelder. Hier is Marcel medeverantwoordelijk voor de veiligheid tijdens het renoveren en vernieuwen van sluizen en stuwen in Amerongen, Driel en Hagestein.  Van Gelder is op dit project verantwoordelijk voor het vernieuwen van alle bekabeling en een gedeelte van de elektrische installaties.

Lees meer KVM

FORTEC-specialist Bernard van de Brink zet veiligheidsbeleid opnieuw op de kaart

FORTEC-specialist Bernard van de Brink is als KAM-coördinator werkzaam bij bouwmaatschappij Ufkes, onderdeel van VolkerWessels. Ufkes houdt zich voornamelijk bezig met verschillende woningbouwprojecten in de particuliere woningmarkt. Bernard: “Ik heb de overstap gemaakt naar FORTEC en Ufkes omdat ik meer dynamiek wenste in mijn functie en weer wil leren. Dit kan in een nieuwe omgeving met nieuwe mensen.”

Lees meer

FORTEC-specialist Jeroen de Ruiter implementeert veiligheidsladder

In januari 2019 is FORTEC specialist Jeroen de Ruiter, KAM-coördinator, begonnen met de implementatie van de veiligheidsladder bij Strukton Civiel Regio West. Om veiligheid dieper te verankeren in de organisatie is de wens uitgesproken om het bedrijf te certificeren op de veiligheidsladder trede 3. 

Lees meer

Vergroten van veiligheidsbewustzijn binnen regio west mede in handen van FORTEC-specialist Rutger van Gemerden

Bodemwerkzaamheden vragen om een veilige aanpak, veiligheid moet daarom continu centraal staan. Een mooie uitdaging om dit te realiseren voor FORTEC-specialist Rutger van Gemerden, werkzaam als KAM-coördinator bij BAM Infra Energie & Water.

Lees meer KVM
zichtbaar: 1 t/m 5 van de 22
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.