“De afwisseling tussen het buiten- en binnen werken vind ik super!” Aldus FORTEC-specialist Joost Nouwen

FORTEC-specialist Joost Nouwen is sinds 7 augustus werkzaam als toezichthouder bouw bij FORTEC. In deze rol is Joost verantwoordelijk voor het toezicht houden op nieuwbouw en bestaande bouw bij de Gemeente Helmond en toetst hij op veiligheid, constructieve veiligheid en bouwbesluiten.

Lees meer VTH

Toezicht houden op asbest-sloopprojecten

Het slopen van gebouwen gebeurt niet zomaar, daar gaan altijd een paar stappen aan vooraf. FORTEC-specialist Anne Sloots weet als toezichthouder asbest precies hoe dit in zijn werk gaat. 
Voor de Omgevingsdienst Noord-Veluwe is hij verantwoordelijk voor de sloop-projecten waarbij mogelijk asbest in de bouw verwerkt zit.

Lees meer

FORTEC-specialist Erwin Adriaans: van laboratorium analist naar toezichthouder asbest

FORTEC-specialist Erwin Adriaans is sinds 1 mei 2018 werkzaam als toezichthouder asbest bij FORTEC. In die hoedanigheid is hij bij de Omgevingsdienst Midden- en West-Brabant verantwoordelijk voor het uitvoeren van toezichtcontroles.

Lees meer

FORTEC-specialist Edwin Lubberink houdt toezicht op het Bouwbesluit en veiligheid

FORTEC-specialist Edwin Lubberink wordt bij zowel Gemeente Helmond als Omgevingsdienst Regio Nijmegen ingezet. Hij heeft bij zijn werkzaamheden een breed pakket aan verantwoordelijkheden.

Lees meer

Werken als FORTEC-handhavingsjurist bij gemeente Heeze-Leende

Als handhavingsjurist werk je soms met zeer sterke middelen. Jeroen Meesters ervaart dit als junior handhavingsjurist bij gemeente Heeze-Leende. Als iemand de regels niet naleeft, dan kunnen er een paar zaken aan de hand zijn. Kent iemand de regels niet? Of is het onkunde? “We proberen zaken altijd eerst informeel op te lossen. Lukt dat niet, dan moeten we toch overgaan tot handhaven. Het zijn ingrijpende middelen die opgelegd kunnen worden. Stel, iemand krijgt een dwangsom van €15.000,-, dat is een bedrag dat niet iedereen op de plank heeft liggen. Het is belangrijk dat je dit zorgvuldig oplegt.”

Lees meer VTH
zichtbaar: 1 t/m 5 van de 13
  • pagina: 
  • 1
  • 3
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten