“Door het voortvarende handelen van FORTEC kon ik binnen enkele weken al weer aan de slag als handhaver!”

Als toezichthouder milieu bij Omgevingsdienst Veluwe IJssel controleert FORTEC-specialist Harm Harmsen of bedrijven voldoen aan de milieuregelgeving. Samen met FORTEC-specialist Sjors den Boogert is hij verantwoordelijk voor het milieutoezicht bij de Omgevingsdienst. “Op dit moment controleer ik vooral bedrijven met propaantanks. Naast de controles zorg ik dat deze tanks, vanwege het explosie/brandgevaar, goed worden opgenomen op de geactualiseerde risicokaart. Dit doe ik door onder meer te zorgen dat de coördinaten, en dus de risicocontouren, bekend zijn. Maar risico’s worden pas beteugeld als aan alle regelgeving is voldaan. Ik draag daar graag aan bij.”

Lees meer

“De afwisseling tussen het buiten- en binnen werken vind ik super!” Aldus FORTEC-specialist Joost Nouwen

FORTEC-specialist Joost Nouwen is sinds 7 augustus werkzaam als toezichthouder bouw bij FORTEC. In deze rol is Joost verantwoordelijk voor het toezicht houden op nieuwbouw en bestaande bouw bij de Gemeente Helmond en toetst hij op veiligheid, constructieve veiligheid en bouwbesluiten.

Lees meer VTH

Toezicht houden op asbest-sloopprojecten

Het slopen van gebouwen gebeurt niet zomaar, daar gaan altijd een paar stappen aan vooraf. FORTEC-specialist Anne Sloots weet als toezichthouder asbest precies hoe dit in zijn werk gaat. 
Voor de Omgevingsdienst Noord-Veluwe is hij verantwoordelijk voor de sloop-projecten waarbij mogelijk asbest in de bouw verwerkt zit.

Lees meer

FORTEC-specialist Erwin Adriaans: van laboratorium analist naar toezichthouder asbest

FORTEC-specialist Erwin Adriaans is sinds 1 mei 2018 werkzaam als toezichthouder asbest bij FORTEC. In die hoedanigheid is hij bij de Omgevingsdienst Midden- en West-Brabant verantwoordelijk voor het uitvoeren van toezichtcontroles.

Lees meer

FORTEC-specialist Edwin Lubberink houdt toezicht op het Bouwbesluit en veiligheid

FORTEC-specialist Edwin Lubberink wordt bij zowel Gemeente Helmond als Omgevingsdienst Regio Nijmegen ingezet. Hij heeft bij zijn werkzaamheden een breed pakket aan verantwoordelijkheden.

Lees meer
zichtbaar: 1 t/m 5 van de 13
  • pagina: 
  • 1
  • 3
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.