Werk in uitvoering - Cofely

FORTEC-specialist Olav ten Broek wordt ingehuurd door Cofely en is werkzaam als hoger veiligheidskundige op het ASML-project in Veldhoven. HSE-manager Cofely Zuid Nederland Arjan van Geel en Olav ten Broek vertellen over FORTEC en de werkzaamheden die Olav verricht.

Lees meer KVM

Werk in uitvoering - SAAone

FORTEC-specialist Jan Kees van Pamelen is als veiligheidskundige actief op het SAAoneproject. In opdracht van Rijkswaterstaat realiseert het consortium SAAone het project A1/A6 Diemen-Almere Havendreef. De grootschalige aanpassingen zijn onderdeel van de weguitbreiding Schiphol-Amsterdam-Almere. SHE-Q coördinator, en veiligheidscoach op het project SAAone, Marcel Witte van Boskalis Nederland en Jan Kees van Pamelen vertellen over het project en de werkzaamheden.

Lees meer KVM

Werk in uitvoering - Antea

FORTEC-specialist Elger Niemendal is als adviseur lucht en geluid actief bij Antea Group. Elger ondersteunt de afdeling Milieu bij een groot aantal projecten op het gebied van luchtkwaliteit, stikstofdepositie en geluid. Manager Businesslijn Milieu Twan Brekelmans en Elger lichten de totstandkoming van de samenwerking toe.

Lees meer KVM

Werk in uitvoering - Mobilis

FORTEC detacheert Kees Kraaiveld als kwaliteitsfunctionaris bij Mobilis in Capelle aan den IJssel. Kees Kraaiveld vertelt over zijn werkzaamheden bij Mobilis op de KAM-afdeling. Leidinggevende Marjolein van Beek is kwaliteitsmanager.

Lees meer KVM
zichtbaar: 1 t/m 4 van de 4
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.