Complexe vraagstukken en omgeving voor projectleider Teun

FORTEC-specialist Teun Manders is projectleider. “Ik werk technisch complexe vraagstukken uit. Belangrijk in dit werk is dat ik met de klant meedenk en nieuwe oplossingen aandraag. Doel is natuurlijk de vraagstelling van de klant zo goed mogelijk laten aansluiten bij de uitvoering.” Aldus Teun. Op dit moment voert Teun projecten uit bij het Jeroen Bosch Ziekenhuis en werkt hij mee aan de nieuwbouw van het Centrumplan Rosmalen.

De uitdaging zit voor Teun niet alleen in de complexiteit van de vraagstukken, maar ook in de omgeving. “Patiënten in het ziekenhuis bijvoorbeeld, mogen geen overlast ondervinden van een verbouwing. Bij Centrumplan Rosmalen is het voornamelijk de uitdaging om alle processen, zoals de nuts voorzieningen, installaties, brandveiligheid en de renovatie van een monumentaal pand, zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen.”Teun Manders

Naast het project in goede banen leiden, is intensief klantcontact en doorvragen naar informatie van cruciaal belang. “Dankzij het uitgebreide netwerk van FORTEC heb ik deze uitdaging gevonden.”

Ben jij net als Teun toe aan een nieuwe uitdaging in de bouw? Aschwin Ramaekers, projectmanager bouw, denkt graag met jou mee. Je kunt hem bereiken via a.ramaekers@fortec.nl of 06 467 15 722.

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.