“Dankzij FORTEC kan ik me verder ontwikkelen”

FORTEC detacheert Riëtta Veldhuis bij Royal HaskoningDHV als Informatiebeheerder W op de afdeling Vastgoed. Zij coördineert engineeringwerkzaamheden, stuurt contractors aan en fungeert als vraagbaak op het gebied van gebouwgebonden installaties.

Fortec-specialist | Riëtta VeldhuisRoyal HaskoningDHV is een onafhankelijk, internationaal advies-, ingenieurs- en projectmanagementbureau. Zij leveren diensten op het gebied van assetmanagement, energie, gebouwen, industrie, infrastructuur, luchtvaart, maritiem, mijnbouw, strategie, transport, stedelijke en landelijke ontwikkeling, water management en water technologie.

Riëtta Veldhuis is actief op de afdeling Vastgoed: “Tot mijn taken behoren het beheren, coördineren en verwerken van werktuigbouwkundige en HVAC-tekeningen met behulp van Meridian, OIS en AutoCAD. Hoewel de focus ligt op W, spring ik bij op de afdeling E of Civiel.”   

Verantwoordelijkheid

“Dat mijn werkzaamheden gewaardeerd worden, blijkt uit de verantwoordelijkheden die ik krijg. De werksfeer is erg prettig, ik werk zelfstandig maar kan altijd terug vallen op mijn collega’s.

Ambassadeurschap

Riëtta kwam in contact met FORTEC dankzij Eric Weidner, projectleider informatiemanagement bij RoyalHaskoningDHV. “Mijn ervaringen zijn positief: ik ervaar FORTEC als een betrokken werkgever. Zij geven mij de mogelijkheid om me verder te ontwikkelen door middel van bijvoorbeeld updatecursussen.”

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.