De bouwsector heeft vakspecialisten nodig

 

In de bouwsector wordt steeds vaker BIM toegepast. Deze ontwikkeling heeft tot gevolg dat er een toenemende vraag is naar vakspecialisten op dit gebied: specialisten op het gebied van Tekla of Revit.

De wereld om ons heen verandert enorm snel. Dat geldt ook voor de manier waarop we zaken doen. Dit merkt ook de bouwsector. Het doorbreken van het traditionele bouwproces en de automatisering zijn aan de orde van de dag in deze sector. Er wordt opnieuw nagedacht over de processen en hierbij is veiligheid in de bouw één van de aspecten.

De branche verandert ook door de voortdurende ontwikkelingen op het gebied van ICT. Het gebruik van Building Information Modeling (BIM) is meer en meer de doorslaggevende factor bij het gegund krijgen van een opdracht.

FORTEC ondersteunt steeds meer opdrachtgevers op deze specialistische gebieden, er is met name een toenemende vraag naar vakspecialisten op het gebied van Tekla en Revit. Lees hierover meer in het artikel ‘FORTEC-specialist Peter van der Heijden implementeert Revit’.

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.