“De klant echt tevreden maken, dat is wat ik wil!” aldus FORTEC-specialist Roy Kessels

FORTEC-specialist Roy Kessels is sinds 8 januari werkzaam als werkvoorbereider vastgoedservice bij FORTEC. In die hoedanigheid is hij bij bouwbedrijf Schroen verantwoordelijk voor het opnemen van werk, het maken van calculaties, de werkvoorbereiding en het aansturen van medewerkers. Een zelfstandige rol met veel vrijheid en verantwoordelijkheden.

“Op het moment ben ik veel werkzaam op vastgoedprojecten, maar er komen ook veel ad-hoc projecten tussendoor. Zo heb ik grote projecten welke ik van A tot Z uitvoer, maar ook projecten waar ik alleen het schadeherstel uitvoer of waar alleen offertes voor gemaakt moeten worden. Doordat je werkt aan verschillende projecten is het werk elke dag anders, ook de combinatie tussen werken op kantoor en op de bouwplaats zelf vind ik leuk. Hierdoor ben ik bij het complete proces betrokken, van het vooraf calculeren en het aansturen op locatie tot het opleveren van het eindproduct. Bij bouwbedrijf Schroen krijg ik meer verantwoordelijkheden, is het werk groter van aard, diverser en leer ik werken met een B2B-aanpak.

In mijn nieuwe functie vind ik dan ook veel nieuwe uitdagingen, onder andere de diversiteit van het werk en het acteren daarop. Het is een uitdaging om met verschillende projecten bezig te zijn en je bij elk project op diverse aspecten te richten. Zo probeer ik in beperkte tijd en met beperkte middelen het optimale resultaat te behalen. Mijn speerpunt is dat de klant tevreden is en niet onnodig met vragen of onduidelijkheden te maken krijgt. Ook leer ik nog elke dag bij in deze nieuwe functie. Zo ga ik steeds efficiënter calculeren, leer ik werken met verschillende systemen, maar ook werken met een compleet nieuwe gedachtegang. Het aansturen van collega’s en op de juiste wijze communiceren met verschillende persoonlijkheden daar leer ik ook veel van. Door mijn eigen ervaring kan ik goed inspelen op situaties die er ontstaan in het bouwproces en kan ik collega’s adviseren in hun werk.”

“FORTEC heeft goed naar mijn wensen geluisterd, zo wilde ik graag werken aan renovatieprojecten. Bij een renovatieproject werk je vaak specialistischer en kan je de klant echt tevreden maken met iets wat volledig naar wens is.” Wil jij jouw specialisme ook in de bouw inzetten? Of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? FORTEC begeleidt jou graag naar een vervolgstap in je carrière. Neem voor meer info contact op met Monique Polman, recruitmentmanager, via m.polman@fortec.nl of via 06 278 81 447.

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.