Doe waar je blij van wordt!

Danielle chanduru ManonAls werkzoekende kan het lastig zijn om een juiste en passende functie te vinden. Wat past nu echt bij je? Bij welk bedrijf sluit je het beste aan? Vragen die mijzelf bezighouden en ook veel mensen uit mijn omgeving. En hoe mooi is het dan, als iemand je daarbij kan helpen?

Mijn rol als recruiter

Als recruiter haal ik, naast een goede band op te bouwen met de persoon tegenover mij, vooral veel energie uit het vervullen van iemands wensen en ambitie. Dit kan bijvoorbeeld een vervolgstap zijn, een opleiding of juist het starten van een geheel nieuwe carrière. Ik vind het belangrijk om persoonlijke drijfveren te achterhalen. Ik kijk vooral naar waar iemand zichzelf in wil ontwikkelen en waar diegene energie van krijgt. Ik kijk dus niet alleen naar opleiding en werkervaring. Heb ik een passende opdracht voor je gevonden? Dan laat ik je nog niet los. Vanuit FORTEC zorgen wij dat de specialist goed voorbereid ter tafel komt en gaan wij ook mee naar het kennismakingsgesprek bij de opdrachtgever. En ook nadat iemand gestart is blijft FORTEC in beeld, zoals bij een evaluatiegesprek, 100 dagen gesprek maar ook tijdens de zomer- en winterevents.

"Waar krijg jij energie van? Wat motiveert jou? En waar wil jij je in ontwikkelen?"

Waarom bij FORTEC?

Een belangrijke reden waarom ik heb gekozen voor FORTEC is, dat ik als recruiter binnen één specifiek vakgebied actief ben - namelijk Vergunningverlening, Toezicht en Handhaving (VTH). Dit zorgt ervoor dat ik de specialist echt begrijp en weet wat er speelt binnen de branche.

Binnen FORTEC krijg ik de mogelijkheden om mijn inhoudelijke kennis te verdiepen door het volgen van trainingen, het bijwonen van events maar ook door met de specialist een dag op pad te gaan! Ik wil namelijk precies weten waar ik over praat. Alleen dan ben ik in staat om voor iemand de baan te vinden die aansluit op zijn/haar ambitie en om voor de opdrachtgever een passende specialist te vinden die écht een aanvulling is op het team.

Dus doe waar je blij van wordt! Wil je hier eens over sparren? Neem dan contact met mij op  06 15 42 36 00 of  d.vlemmix@fortec.nl.

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.