Een project turn-key opleveren binnen 8 maanden

Hoe interessant is het om een project van A tot Z van dichtbij mee te maken en de eerste stappen van een bouwproces in het echt te zien? Aschwin Ramaekers, projectmanager bouw bezocht FORTEC-specialist Herman Wijgerse op zijn werklocatie en nam een kijkje op de locatie waar binnenkort een groot distributiecentrum staat. “Het bezoek van Aschwin was een verrassing, ik voelde me vereerd! De belangstelling die FORTEC toont in het project en de situatie op de bouwplaats is heel welkom.” Aldus Herman.

Herman en Aschwin

Als uitvoerder is Herman verantwoordelijk voor de realisatie van een distributiecentrum met een oppervlakte van 50.000 m2. Het pand wordt turn-key opgeleverd. “Met name de snelheid waarmee dit gebouwd gaat worden is voor mij een uitdaging. Op 1 mei staat de stellingbouwer voor de deur en 1 juni worden de schappen gevuld.” Dit geeft ook aan wat de urgentie is bij dit project. De sprinklerinstallatie moet dan bijvoorbeeld werken, terwijl de rest van de hal nog niet eens waterdicht is. 
Dit project moet voldoen aan Breeam Very Good, zoals rittenregistratie voor aan- en afvoer van vrachtverkeer en bijvoorbeeld borden met aanduidingen met alle regels en voorschriften. “Bij dit project werkt men op vertrouwen en vakmanschap. De planning en een goede voorbereiding is daarom van belang, zodat wij op de bouw en de partijen waar we mee samenwerken niet voor verrassingen komen te staan.”     “FORTEC heeft ervoor gezorgd dat ik een uitdagende baan heb." FORTEC ondersteunt zijn opdrachtgevers om tijdig projecten af te ronden. Aan de andere kant zorgen we dat onze specialisten voldoende uitdaging tijdens hun project hebben. Wil jij net als Herman aan de slag als uitvoerder? Bekijk dan de vacature van uitvoerder utiliteitsbouw.

Bij FORTEC staan de specialisten centraal, ook tijdens de realisatie van hun projecten. Door het bezoeken van de projectlocatie krijgen de projectmanagers meer inzicht in de stappen van het project. Zo spreken ook zij nog beter de taal en zijn ze nog beter in staat de specialist in te zetten die het capaciteitsvraagstuk van de opdrachtgever kan oplossen. Ook de voortgang van het project wordt met een bezoek inzichtelijk, waardoor FORTEC indien nodig ondersteuning kan bieden om te zorgen dat de planning gehaald wordt. In het geval van dit project van Herman is dat wel heel concreet: Herman heeft de steun nodig van een assistent uitvoerder. Bekijk de vacature op onze site.

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.