Elektrisch vervoer 2.0

Elektrische auto’s, je ziet ze steeds meer in ons straatbeeld. De verkoop van elektrische auto’s blijft gestaag groeien en met de invoering van onder andere de Tesla Model 3 gaat ons straatbeeld nog meer veranderen en zien we meer en meer elektrische auto’s. Daar horen natuurlijk ook oplaadpunten bij waar je de auto kan opladen.

Deze oplaadpunten worden geplaats door onze opdrachtgever EVnetNL en deze blijven voortdurend in ontwikkeling. Zij hebben op dit moment 3.000 publieke oplaadpunten in beheer. EVnetNL verzorgt het beheer en onderhoud van deze publieke oplaadpunten voor zo’n 350 gemeenten. Dit basisnetwerk van publieke oplaadpunten vormt een belangrijke pijler voor de publieke laadinfrastructuur voor elektrische auto’s in Nederland.

Het basisnetwerk wordt geüpgraded tot een slim netwerk. Alle laadpunten worden geschikt gemaakt voor Smart Charging, waarmee het mogelijk wordt om te laden op het meest duurzame moment. Bijvoorbeeld als er veel aanbod is van zonne- en wind energie. Om deze plannen te realiseren is er op dit moment behoefte aan nieuwe collega´s om het team gaan versterken. Wij werven voor onze opdrachtgever naar de volgende profielen:

Junior projectmanager: Als junior projectmanager voer je werkzaamheden uit op het gebied van onze klantenservice, backoffice relatiemanagement, contractbeheer en projectmonitoring. In deze functie ondersteun je de projectmanagers bij de uitvoering van de werkzaamheden. Jij beschikt over een afgeronde HBO opleiding en een enthousiaste en commerciële instelling.

Senior projectmanager: De functie bestaat uit het enthousiasmeren van gemeenten over en in de praktijk brengen van de toekomstplannen van EVnetNL. Jouw opdracht is om actief met gemeenten in gesprek te gaan, samen met gemeenten projecten te ontwikkelen voor het laden van elektrische auto’s op lokaal opgewekte duurzame energie en hiervoor voor eind 2016 afspraken vast te leggen in een nieuwe samenwerkingsovereenkomst met gemeenten. Jij beschikt over een afgeronde HBO opleiding en meerdere jaren ervaring met account management of business development bij voorkeur bijgemeenten.

Junior projectmedewerker beheer en onderhoud: De functie bestaat voor een deel uit werkzaamheden op operationeel niveau ten aanzien van het beheer en onderhoud van de oplaadpalen, waarbij samenwerken en goede technische vaardigheden van belang zijn. Het overige deel van de functie bestaat uit het verder verbeteren/automatiseren van de huidige beheer- en onderhoudsprocessen. Jij beschikt over een afgeronde HBO opleiding in een technische richting en wilt graag in een werk voorbereidende rol aan de slag.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil je jouw bijdrage leveren aan het verder verduurzamen van het vervoer in Nederland, dan ben je bij ons op de goede plek! Wil je meer informatie of wil je solliciteren, dan kan je contact opnemen met Monique Polman via 040-2946886 of m.polman@fortec.nl.

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.