Extra investeringen in infrastructuur

Investeringen in infrastructuur zijn tot 2028 grotendeels al belegd. De regering wil daarom het Infrastructuurfonds tot 2030 gaan verlengen en trekt daarvoor 10 miljard uit om extra investeringen te doen, zo meldt het AD. 

Dit biedt nieuwe kansen voor de Nederlandse grond-, weg- en waterbouwsector. Een aantal projecten die tot nu toe zijn blijven liggen, kunnen met dit bedrag aangepakt worden.

Momenteel gaat het ene project ten koste van een ander project.
Door de bezuinigingen die in 2012 werden afgesproken, is op diverse projecten een rem gezet. Een van de grootste infraprojecten van dit moment, is zo’n 10 jaar vooruitgeschoven. Indien officieel besloten wordt om het Infrastructuurfonds met twee jaar te verlengen en uit te breiden, biedt dat speelruimte. Uitgaven kunnen met deze investering naar voren worden gehaald en dan is er meer geld voor extra projecten.

FORTEC is al vele jaren gespecialiseerd in infrastructurele projecten. Heb jij interesse om voor een groot infra project aan de slag te gaan? Neem dan contact met ons op, we hebben diverse mogelijkheden.
.

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.