FORTEC aanwezig op het NVVK Veiligheidscongres

Eens in de twee jaar organiseert de NVVK een groots veiligheidscongres. Dit jaar vindt het congres plaats op 13 en 14 maart 2019, met als centraal thema ‘2025 Wat ga ik anders doen?’. Team FORTEC KVM is aanwezig om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen en veranderingen. Projectmanagers Erik Veldman en Rob Schepens zijn aanwezig op woensdag 13 maart. Zien zij jou daar?

Projectmanagers Erik en Rob

Wij spreken dezelfde taal
Doordat onze projectmanagers regelmatig vakinhoudelijke events bezoeken en inhoudelijke sessies bijwonen blijven zij op de hoogte van ontwikkelingen en nieuwe technologieën. Hierdoor spreken zij dezelfde taal als veiligheidsspecialisten. Onlangs brachten Rob en Erik een bezoek aan de KAM infra dag van Bouwend Nederland. Benieuwd naar de ontwikkelingen binnen KAM en de 9 onmisbare thema’s hierbinnen? Lees hier meer.

FORTEC biedt interessante en uitdagende projecten en vacatures die aansluiten bij jouw ambities binnen het vakgebied KVM. Benieuwd welke mogelijkheden FORTEC voor jou als KVM-specialist heeft? We komen graag met jou in contact. Spreek ons aan op het NVVK-congres of neem contact op met Erik Veldman voor meer informatie, via e.veldman@fortec.nl of 06 552 82 791.

Vakinhoudelijke evenementen
Bij FORTEC staat de ontwikkeling van onze specialisten centraal. Daarom organiseren wij regelmatig vakinhoudelijke evenementen op het gebied van kwaliteit, veiligheid, arbo en milieu. Zo discussiëren FORTEC KVM-specialisten regelmatig tijdens KVM-events. Lees hier meer. 

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.