FORTEC asbest kennisevent

FORTEC heeft jarenlang ervaring met zowel het projectmatig als structureel inzetten van toezichthouders en beoordelaars asbest bij omgevingsdiensten door heel Nederland. Frank van den Langenberg is sinds januari 2019 coördinator van het FORTEC-asbestteam. Samen met FORTEC zorgt hij voor continue ontwikkeling van het team. Zo vond onlangs het eerste asbest kennisevent plaats over de wijzigingen van het procescertificaat Certificatieschema voor de Procescertificaten Asbestinventarisatie en Asbestverwijdering. 

Interactieve avond

Frank: “Tijdens deze interactieve avond zijn 3 praktijkcasussen besproken waarbij iedere specialist de ruimte kreeg om zijn invalshoek te belichten. Tijdens de discussie werd de nadruk gelegd op de risico’s voor de leefomgeving. Door de kleine groep en de herkenbare casussen kwam de discussie goed los. Het was een geslaagde avond. Ik wil iedereen bedanken voor hun aanwezigheid en bijdrage!”

Procescertificaat asbest

Het event zorgt direct voor synergie en versterking van elkaars expertise. Zo kreeg Frank, de morgen na het event, vanuit het team de vraag mee te kijken naar een specifieke asbestzaak.  

Benieuwd naar wat FORTEC voor jouw asbestteam kan betekenen door de inzet van specialisten? Neem dan contact op met Frank van den Langenberg, via 06 156 95 816 of f.vandenlangenberg@fortec.nl, voor een vrijblijvende afspraak.

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.