FORTEC bezoekt Brabant bouwt

FORTEC bezocht gisteren Brabant bouwt in het Beursgebouw Eindhoven. Dit evenement is een initiatief om ondernemers, leveranciers en opdrachtgevers bij elkaar te brengen. Een uitgelezen kans om bedrijven en personen te ontmoeten en informatie te krijgen over innovaties in de bouw. Teun Kaanders bracht daarom een bezoek aan Brabant bouwt.

“Op Brabant bouwt verbreed ik mijn kennis met de nieuwste innovaties van aannemers, leveranciers, softwaresystemen, afbouwers en renovateurs uit Zuid-Nederland, hierdoor leer ik de taal beter te spreken en weet ik wat er speelt. Het IMPACT-programma biedt mij de mogelijkheden om alles uit mijn vakgebied te halen.’’ aldus Teun Kaanders, projectmanager bouw. Thema's die veel aandacht krijgen zijn onder meer veiligheid, duurzaam bouwen en BIM. Daarnaast bezoekt FORTEC zijn partners die worden ondersteund bij het oplossen van capaciteitsvraagstukken.

Brabant Bouwt

FORTEC biedt interessante en uitdagende projecten en vacatures die aansluiten bij jouw ambities binnen het vakgebied bouw. Benieuwd welke mogelijkheden FORTEC voor jou als bouw-specialist heeft? Neem dan contact op met Teun Kaanders voor meer informatie.

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.