FORTEC bezoekt Dag van de Bouw

Zoals eerder aangekondigd heeft afgelopen zaterdag, 4 juni, Dag van de Bouw plaatsgevonden. Tijdens deze dag zijn 92.500 bezoekers naar een van de 170 bouwprojecten gaan kijken. 

Peter Matheij, projectmanager Bouw en Infra, is een kijkje gaan nemen bij de verbreding van de N279 tussen ‘s–Hertogenbosch en VeghelDit bouwproject gaat de bestaande gelijkvloerse kruisingen bij Berlicum (Runweg), Middelrode en Heeswijk-Dinther verbouwen tot ongelijkvloerse kruisingen. 

Geert – Jan van Oosterhout, projectdirecteur van Dura Vermeer en combinatie De Vaart, geeft aan dat het project voorspoedig verloopt. Uit onderzoek is gebleken dat door de verbreding van de N279, men 5 minuten kortere reistijd heeft in de spits.

Ook Cees van Luxemburg, hoofd contract- en projectmanagement infra werken van Provincie Noord-Brabant, is zeer tevreden. “Het verloop van de werkzaamheden gaat goed, ook de overlast voor de weggebruikers is beperkt”, geeft Cees aan.

Naast de verbreding van de weg, is Rivier de Aa verlegd door De Vaart. Door de hoge waterstand van dit moment kan de rivier zelf zijn werk doen, en krijgt de rivier de ruimte om te meanderen. Op dit moment ligt de rivier al niet meer op de locatie waar ze hem aangelegd hebben. 

Dit project is naar verwachting in november 2017 gerealiseerd. Hieronder volgen enkele impressies van de vorderingen tot nu toe:

Dag van de bouw 2016

 

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.