"FORTEC bood me een fantastische kans om me verder te ontwikkelen"


"FORTEC bood me een fantastische kans om me verder te ontwikkelen" 

Robbert van GompelRobbert van Gompel is sinds november 2011 via Fortec als interim-manager werkzaam binnen de Amsterdamse vestiging van Heijmans infratechniek (tegenwoordig Heijmans Civiel). 

Ondergrondse infrastructuur
Heijmans infratechniek houdt zich bezig met het realiseren van aansluitingen van gas en elektriciteit in stad Amsterdam. Rond zomer 2011 heeft de vestiging met behoorlijk wat tegenslagen te maken gekregen. Een grote aanbesteding werd niet binnengehaald, waardoor de toekomst van de vestiging minder zeker werd. Heijmans beschouwt zijn werkzaamheden in de ondergrondse infrastructuur als van strategisch belang en wil er alles aan doen om goed voorbereid te zijn op de toekomst.

De opdracht van Robbert is 3-ledig en helder:
- Herijken en optimaliseren van processen.
- Wegwerken van administratieve achterstand voor optimalisatie van de cashflow.
- Samenwerking met opdrachtgevers opnieuw vormgeven.

Inmiddels is de reorganisatie nagenoeg voltooid. Ook het optimaliseren van processen is in volle gang. Resultaten zijn sterk verbeterd en de vooruitzichten zijn zeer positief. Robbert is trots dat hij een bijdrage heeft kunnen leveren aan het realiseren van de doelstellingen en dat Heijmans Civiel binnenkort een beter financieel perspectief heeft.
 
Uitdaging
“Voor mij was dit een enorme kans en uitdaging. De afgelopen jaren heb ik als freelance Interim- en Verandermanager ervaring opgedaan bij netbeheerders in Zuid-Nederland. Denk aan Essent netwerk (later Enexis), Brabant Water, Ziggo e.d. Zij zijn in deze branche veelal opdrachtgevers van aannemers zoals Heijmans. Erg interessant dus om de business eens vanuit de andere kant te beleven. Zo leer ik dit specifieke wereldje nog beter kennen. Voor deze tijd heb ik managementervaring opgedaan in diverse functies binnen bedrijven in totaal andere branches.
 
FORTEC heeft mij benaderd via LinkedIn en na enkele gesprekken binnen FORTEC en Heijmans kon ik aan de slag. De samenwerking verloopt sinds het eerste contact prima. Ik ben bijzonder gelukkig dat FORTEC mij als kandidaat naar voren heeft geschoven, omdat ik de kans kreeg mijn ervaring te verbreden. 

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.