FORTEC breidt dienstverlening uit met Finance

Financiële specialisten zijn zich steeds bewuster van de impact van hun beslissingen op het succes van een organisatie. Een diepgaande kennis van financial & business control is noodzakelijk om de marktsituatie het hoofd te kunnen bieden. Financiële afdelingen hebben bovendien te maken met verdergaande automatisering van processen. Dit leidt tot kostenbesparingen en meer efficiënte bedrijfsprocessen.

FORTEC breidt uit op het gebied van finance. Bart Christophe, commercieel manager FORTEC: “Door de groei in onze bestaande vakgebieden bouw, infra, KVM en VTH, hebben we gemerkt dat bij onze opdrachtgevers ook behoefte is aan ondersteuning in finance. Wij kunnen met specialisten in dit vakgebied onze opdrachtgevers nog meer ontzorgen”.

FORTEC finance - Martin EversSpeciaal voor het opzetten en inrichten van dit vakgebied is specialist Martin Evers aangenomen. Vanuit zijn kennis en ervaring op het gebied van finance, kan FORTEC vanaf nu ook financiële vraagstukken beantwoorden. “Dit is voor mij een unieke kans om zelf het vakgebied finance vorm en invulling te geven, in een ambitieuze, groeiende organisatie”.

Het vakgebied finance omvat alle functies van financiële administratie tot controlling tot aan financieel management. Opdrachtgevers worden dan ook vakkundig en trefzeker ondersteund van a tot z door onze specialisten.

Kijk voor meer informatie op de Finance-pagina

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.