FORTEC breidt team uit

FORTEC is partner in het oplossen van capaciteitsvraagstukken in de vakgebieden bouw en infra, kwaliteit, veiligheid en milieu, en in ruimtelijke ontwikkeling. Partners van FORTEC waarderen onze kennis van de markt en het leveren van de juiste expertise die past binnen de waarden van uw werkomgeving. FORTEC is vorig jaar enorm gegroeid en steeds meer opdrachtgevers vinden in FORTEC de partner bij capaciteitsvraagstukken.

Door de groei die FORTEC doormaakt binnen alle disciplines en de toenemende vraag van de opdrachtgevers heeft FORTEC zijn team versterkt met recruiter Jacqueline Latjes. Zij heeft jarenlange ervaring op het gebied van recruitment, die zij zal inzetten om de juiste match te maken tussen specialist, FORTEC en opdrachtgever. Een persoonlijke én professionele benadering staat hierbij voor Jacqueline centraal. “Ik heb ontzettend veel zin in mijn uitdaging bij FORTEC. Mijn oprechte interesse in mensen en in de diverse vakgebieden van FORTEC zullen mij hierin ondersteunen.”

Om goed in te spelen op de toenemende vraag van opdrachtgevers zal Jacqueline samen met Monique voor de recruitment van FORTEC zorgen.

Recruitmentteam van FORTEC: Jacqueline Latjes (links) en Monique Polman (rechts).

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.