"FORTEC heeft mij met deze baan de juiste richting op geholpen", aldus Levi van der Heijden

FORTEC specialist Levi van der Heijden Naam: 
Levi van der Heijden

Gedetacheerd via FORTEC bij: 
Spitters

Functie: 
Projectleider

 

  

 

Als profvoetballer beoefen je topsport. Een van de belangrijkste eigenschappen die je dan moet hebben is doorzettingsvermogen en een winnaars mentaliteit. Dat weet Levi als geen ander, als ex-profvoetballer bij FC Eindhoven. Inmiddels heeft hij deze eigenschappen ingezet op een andere plek, namelijk de bouw van een glasvezelnetwerk, waar hij als projectleider een uitdagende baan heeft.

“Werken als projectleider was voor mij compleet nieuw”, aldus Levi. “Dankzij de basis die ik heb gelegd met mijn studie richting constructie management en engineering, en een beetje werkervaring als werkvoorbereider zat ik al wel in de goede richting.” Na een mooie reis heeft Peter Matheij, FORTEC-projectmanager infra, Levi benaderd en de functie van projectleider aangeboden. “Na één gesprek was ik aangenomen. Ik heb bij FORTEC gevonden wat ik graag wilde, uitdaging en de mogelijkheid om nog veel bij te leren. Uiteindelijk wil ik graag nog een stapje hoger komen. FORTEC heeft mij met deze baan de juiste richting op geholpen.” Levi geeft aan steeds meer verantwoordelijkheden te krijgen in zijn functie, dit vindt hij prettig. Het geeft hem ook de kans om te ervaren wat zijn leerpunten zijn. “De veelzijdigheid spreekt mij aan, maar is ook een uitdaging. Je moet kunnen plannen, technisch inzicht hebben en bovendien ook mensen op de werkvloer aansturen.”

Ben jij net als Levi toe aan een eerste of volgende stap in je carrière? FORTEC helpt ook jou graag aan een uitdagende baan. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Peter Matheij. 

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.