“FORTEC hielp mij aan de baan die aansluit bij mijn ambities"

Lisette Bennink is via FORTEC gedetacheerd bij Movares Nederland als adviseur Veiligheid & Gezondheid. Zij ondersteunt diverse opdrachtgevers van Movares van de borging van veiligheid binnen ontwerpprocessen tot de complete coördinatie van veilig werken tijdens de uitvoering, beheer en sloop van infrastructurele projecten.

Uitdaging en afwisseling
Movares is een advies- en ingenieursbureau dat oplossingen genereert op het gebied van mobiliteit, infrastructuur en vervoerssystemen. Movares is voor haar opdrachtgevers in de gehele keten actief. Vanaf de eerste studies en vroege planfases naar het ontwerp en de realisatie van projecten, tot en met het beheer en onderhoud.

Fortec-specialist | Lisette BenninkLisette ondersteunt opdrachtgevers tijdens het volledige proces: “Dit uit zich in het  opstellen van een Veiligheids- & Gezondheidsplan (V&G-plan), waarin wordt beschreven wat er binnen het project is geregeld ten aanzien van de veiligheid en gezondheid voor werkenden en derden. Het opstellen van een Plan Veilige Berijdbaarheid, waarin wordt beschreven welke risico’s voor voor de veilige berijdbaarheid kunnen ontstaan als gevolg van projectmatige werkzaamheden aan of in de directe omgeving (naast, boven of onder) van de railinfrastructuur tijdens alle fasen van een project. En het geven van instructies aan medewerkers en veiligheidspersoneel, zodat zij hun werkzaamheden op een veilige manier kunnen uitvoeren”.

Elke dag is nieuw
De veelzijdigheid van het werk spreekt Lisette bijzonder aan: “Niet één project is hetzelfde, waardoor ik elke dag steeds weer nieuwe dingen leer. Dat zorgt ervoor dat ik elk project als een nieuwe uitdaging ervaar. Dankzij FORTEC heb ik nu een geweldige baan met afwisseling en voldoende uitdaging. Ze nemen regelmatig contact met je op en als er iets is, staan ze altijd voor je klaar.”

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.