FORTEC legt bouwstenen voor de toekomst met Joost van Ravensteijn

Bij FORTEC staan de capaciteiten en ambities van onze specialisten centraal. Jij wilt natuurlijk van toegevoegde waarde zijn binnen de organisatie. Daarom gaan wij eerst het gesprek met jou aan en zijn we benieuwd naar jouw toekomstplannen! FORTEC ondersteunt jou om ambities waar te maken. Een mooi voorbeeld hiervan zijn de ambities van Joost van Ravensteijn.   

Joost van RavensteijnJoost van Ravensteijn, FORTEC-specialist, is gedreven, leergierig, ambitieus en op dit moment werkzaam als werkvoorbereider. Nu heeft hij nog een projectleider boven hem staan, maar zijn doel is om in de toekomst zelf leiding over projecten te geven. “Voorlopig heb ik nog meer dan genoeg te ontwikkelen als werkvoorbereider. In deze functie leer ik snel schakelen, wat voor mij een uitdaging is. De complexiteit is per project verschillend, daardoor ervaar ik hoe ik complexe zaken moet oplossen. Je moet altijd een paar stappen voorop lopen als werkvoorbereider, en het is in het begin aftasten hoeveel stappen dat moeten zijn. Want ook dat verschilt per project.”

Joost heeft binnenkort een afspraak bij FORTEC om samen de bouwstenen van zijn ontwikkelplan door te spreken. Dankzij de gedegen kennis die onze projectmanagers op het gebied van bouw hebben, zijn we bij FORTEC in staat om jouw expertise op de juiste plek in te zetten.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Peter Matheij, projectmanager bouw, staat je graag te woord, je kunt hem bereiken op: 06 465 919 94.

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.