FORTEC op speeddate bij Enexis

FORTEC enexis

FORTEC ondersteunt Enexis al jaren bij de invulling van capaciteitsvraagstukken en is continue op zoek naar de beste specialisten in de markt. Om Enexis en andere opdrachtgevers zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen is het belangrijk om precies te weten wat er speelt in een organisatie en wat de mogelijkheden zijn voor onze specialisten.

Enexis

Enexis voorziet ruim 3 miljoen huishoudens en bedrijven in Nederland van elektriciteit en gas, dit via een grotendeels onzichtbaar ondergronds netwerk. Als specialist bij Enexis werk je mee aan optimaliseren van het netwerk, een uitstekend netbeheer en het versnellen van de energietransitie.

De speeddates

Projectmanager Teun Kaanders en recruiter Renée Weber zijn bij de Enexis vestiging in Venlo geweest voor een speeddate met Enexis specialisten. “De speeddates stonden in het teken van het beter leren kennen van de organisatie. Dit om zo een compleet beeld te krijgen van de organisatie, de energietransitie en de vacatures die binnen Enexis beschikbaar zijn”, aldus Teun en Renée.

FORTEC en Enexis delen dezelfde visie op persoonlijke ontwikkeling

Tijdens deze middag hadden Teun en Renée de mogelijkheid om eerstehands te horen hoe het is om voor Enexis te werken. Zo werd besproken wat de verschillende functies inhouden, waar medewerkers dagdagelijks mee bezig zijn en welke sfeer zij ervaren. “We hebben gesprekken gevoerd met tekenaars, medewerkers engineering, engineers en uitvoerders. Zij hebben een kijkje gegeven in wat hun functie bij Enexis inhoud en wat werken voor Enexis leuk en interessant maakt. Iedereen voelt zich thuis bij Enexis. Er heerst een informele, familiaire cultuur waar persoonlijke ontwikkeling voorop staat. Dit sluit goed aan bij de visie van FORTEC.”

Van tekenaar tot medewerker engineering

FORTEC-specialist Daniël is sinds 2013 werkzaam bij Enexis. ‘’FORTEC geeft in samenwerking met Enexis specialisten de kans om zich te blijven ontwikkelen, zowel op het gebied van competenties als vakinhoudelijk. FORTEC heeft geluisterd naar mijn wensen en ambities waardoor ik mij heb kunnen ontwikkelen van tekenaar tot medewerker engineering”, aldus Daniël.

Wil jij ook weten welke doorgroeimogelijkheden jij hebt binnen FORTEC of welke actuele mogelijkheden er voor jou zijn bij Enexis? Renée en Teun jou alles vertellen over de diverse functies en doorgroeimogelijkheden, maar ook hoe het team eruit ziet waar je in komt te werken. Neem vrijblijvend contact op met onze recruiter Monique Polman via 06- 278 81 447 of m.polman@fortec.nl.

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.