FORTEC-specialist Daniël van Ginneken in het zonnetje gezet

Daniël van Ginneken is sinds 2013 werkzaam voor FORTEC als tekenaar en sinds dit jaar mag hij zich officieel medewerker engineering noemen. Parallel aan deze promotie is Daniël in samenspraak met FORTEC begonnen met de opleiding energietechniek. 

Als betrokken specialist weet Daniël goed waar een FORTEC-specialist aan moet voldoen. Daniël wist daarom dat een goede vriend, Ben Havermans, zou passen op een beschikbare functie via FORTEC en heeft hem aangedragen. 

We spraken Ben bij ons op kantoor en hij bleek over de juiste competenties en drijfveren te beschikken. Met succes doorliep hij dan ook de selectieprocedure en startte dit jaar als tekenaar. Bij onze opdrachtgever kreeg hij meteen de kans om een opleidingsprogramma te doorlopen, waardoor Ben nu alle systemen kent en projecten zelfstandig oppakt.  

Denk jij net als Daniël een passende FORTEC-specialist aan te kunnen dragen? Dan horen wij het graag! Zo hebben we op dit moment een vacature beschikbaar als junior tekenaar infrastructuur. Bekijk hier wat deze functie inhoudt. Wie weet mogen wij jou dan net als Daniël binnenkort in het zonnetje zetten!

Neem voor de voorwaarden of meer informatie contact op met Monique Polman.

Daniël van Ginneken

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.