FORTEC-specialist Ezmarai leidt grootschalige verbouwing van maar liefst 5000 m2

Aschwin Ramaekers, projectmanager bouw, bracht onlangs een bezoek aan FORTEC-specialist Ezmarai Ghazi. Ezmarai is projectleider van een bouwproject op de High Tech Campus in Eindhoven. Hij leidt een grootschalige verbouwing van een researchcenter van maar liefst 5000 m2. Hierbij wordt de gehele binnenkant gestript en opnieuw opgebouwd, heringedeeld en gemoderniseerd, waarbij specifiek oude elementen van het gebouw behouden blijven voor de ‘industrial look’. 

De doorlooptijd van het project is extreem kort; in een periode van ongeveer een jaar is zowel het ontwerp als de uitvoering afgerond. Dit maakte een alternatieve projectorganisatie noodzakelijk.

Voor Ezmarai betekent dit dat hij een enorme uitdaging heeft. “Alle informatie komt bij mij bij elkaar, ik kijk naar wat ermee gedaan moet worden, roep de juiste mensen bij elkaar en zorg ervoor dat de informatie op de juiste plek komt en op elkaar afgestemd is. Ik moet op het juiste moment alle relevante disciplines erbij betrekken om vervolgens met elkaar de juiste beslissingen en stappen te nemen. Daarom zit ik regelmatig om tafel met de projectdirecteur en contractmanager. Ik zorg er voor dat wat we daar bespreken, vertaald wordt naar de uitvoerende partijen zoals de architect, de constructeur en de installateur maar bijvoorbeeld ook de brandweer.” Aldus Ezmarai.

Ben jij op zoek naar een uitdaging, waarbij jij zelfstandig bouwprojecten mag leiden? Bekijk hier de vacature van projectleider bouw of neem contact op met Aschwin Ramaekers via 06 467 15 722.

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.