FORTEC-specialist Jory Verrijt maakt zijn ambities waar en ontwikkelt zich tot Teklä tekenaar

Hoe kies jij in het begin van je bouwcarrière een omgeving waarvan je zeker weet dat jouw capaciteiten en ambities de ruimte krijgen? FORTEC begeleidt specialisten in het maken van de juiste keuze, omdat wij jouw loopbaan voorop zetten en de organisatie kennen die in dit plaatje past. Een goed voorbeeld hiervan is FORTEC-specialist Jory Verrijt die nu bijna een jaar werkzaam is als tekenaar bij Willy Naessens Industriebouw. Na een buitendienstfunctie binnen de afbouwmontage was Jory toe aan een nieuwe stap in zijn carrière.  

Tekla tekenaarTekenaar bij een grootleverancier in prefab beton
In zijn functie als tekenaar is Jory, samen met een team van tekenaars, constructeurs en werkvoorbereiders bezig met uiteenlopende projecten. Jory: “De diversiteit aan projecten is enorm. Zo zijn we bezig met grote en kleine projecten, van logistieke hallen tot aan kantoren. Deze diversiteit geeft mij veel energie. Vanuit opdrachtgevers, aannemers, onderaannemers en collega’s ontvang ik informatie met betrekking tot de bouw van een nieuw project. Deze informatie gebruik ik voor het intekenen van de constructie van vloeren, wanden en balken in het tekenprogramma Teklä.”

Planning essentieel binnen de bouw
Binnen de sector is een goede planning van groot belang. Indien de planning uitloopt in de beginfase heeft dit direct consequenties voor de gehele bouwplanning van een project. “Binnen Willy Naessens werk ik in een team van 14 collega’s, waarbij korte lijntjes belangrijk zijn en snelheid onze kracht is. Zodra de planning uit dreigt te lopen handelen we snel om gevolgen voor de bouw van het project te beperken. Goede communicatie en elkaar helpen zijn daarbij essentieel.”

Persoonlijke ontwikkeling
De bouw- en tekenprogramma’s zijn continu in ontwikkeling. Het is daarom belangrijk jezelf als specialist ook te blijven ontwikkelen. Jory heeft zichzelf afgelopen maanden ontwikkeld door het volgen van een cursus Teklä en coaching on the job vanuit zijn collega’s. Jory: “Door FORTEC en mijn collega’s bij Willy Naessens heb ik mezelf in korte tijd kunnen ontwikkelen tot junior tekenaar. Door de diversiteit aan projecten en de technische verschillen hierbinnen leer ik dagelijks nieuwe dingen. Vakinhoudelijk is er nog erg veel te leren, gelukkig staat het team binnen Willy Naessens klaar om sturing te geven waar nodig. Mijn ambitie is om op termijn zelfstandig tekenaar te worden, waardoor ik mijn kennis weer over kan brengen op nieuwe collega’s. Het lijkt me gaaf om dit uiteindelijk in een begeleidende rol te doen die gepaard gaat met werkzaamheden in de planning.”

Ingang naar de juiste werkgever
Ben jij net als Jory toe aan een nieuwe stap in je carrière? En wil jij sparren over je ambities en wensen binnen de bouw? Wij gaan graag het gesprek met je aan om samen de werkomgeving te vinden waar je al je ambities waar kunt maken.  Neem voor meer informatie, of een afspraak, contact op met Monique Polman, via 040 29 46 886 of m.polman@fortec.nl

Klik hier voor alle openstaande vacatures binnen FORTEC bouw. Je kunt je gegevens hieronder achterlaten, zodat wij contact met je op kunnen nemen op een moment dat het jou uitkomt.

Contactformulier FORTEC

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.