FORTEC-specialist Jurriaan Honing, van timmerman tot werkvoorbereider

Sinds 5 maart is Jurriaan Honing werkzaam bij FORTEC als junior werkvoorbereider. In deze functie is hij bij aannemersbedrijf Jan Oosterhout verantwoordelijk voor het maken van tekeningen, controleren van begrotingen, uitrekenen van hoeveelheden, bestellen van het materiaal en het maken van planningen en werkschema’s.

“Ik bezoek regelmatig de bouwplaatsen van projecten waar we mee bezig zijn, dit om de huidige stand van zaken te bekijken, te kijken of de bouw nog volgens schema verloopt en om te vergaderen met installateurs, stukadoors etc. Op de bouwplaats worden de laatste details besproken en controle uitgevoerd op de begroting. Het nog regelmatig op de bouwplaats komen vind ik leuk omdat ik in het verleden zelf ook als timmerman rondliep op de bouwplaats.

Momenteel ben ik met name werkzaam aan een groot woningbouwproject in Brummen. Maar ik assisteer ook collega’s met de voorbereidingen op hun projecten. Sinds mijn aanstelling als werkvoorbereider heb ik al veel bijgeleerd, vooral in het uitvoeren van controlewerk heb ik mezelf goed ontwikkeld. Dit mede door het samenwerken met projectleiders en andere collega’s. Doordat ik zelf ook op de bouwplaats heb gewerkt kan ik collega’s op kantoor goed adviseren en van dienst zijn met het oplossen van praktijkproblemen die er spelen.

“FORTEC heeft als werkgever goed naar mijn wensen geluisterd, hierdoor kan ik mezelf nu door ontwikkelen als werkvoorbereider om wellicht ooit aan de slag te kunnen als projectleider.” Wil jij jouw specialisme op het gebied van bouw, net als Jurriaan, verder ontwikkelen? En ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan denkt FORTEC graag met jou mee! Neem voor meer info contact op met Monique Polman, recruitmentmanager via m.polman@fortec.nl of 06 278 81 447.

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.