FORTEC-specialist Lars Kerkhoff kiest bewust voor een veelzijdig KAM-project

 “Na mijn studie direct ervaring opdoen en blijven leren”, dat zijn de vereisten die FORTEC-specialist Lars Kerkhoff had voordat hij startte met zijn eerste project. Hij koos bewust voor een veelzijdig project bij FORTEC en startte als KAM-medewerker veiligheid bij Rasenberg Infra en Colijn Beton- en Waterbouw (binnenkort Strukton Civiel Zuid). Lars zijn specialisme zet hij in ter ondersteuning van de medewerkers die buiten werken. Zo treedt hij op als vraagbaak en verzorgt werkplekinspecties. Voor vragen, controle en advies over de V&G-plannen kunnen de medewerkers ook terecht bij Lars.

Naast zijn reguliere werkzaamheden is Lars betrokken bij het certificeringstraject voor de veiligheidsladder voor zowel Rasenberg als Colijn. Het doel is dat beide bedrijven op trede 3 komen, zodat ze volgend jaar als Strukton Civiel Zuid trede 3 mogen voeren. “Het is fijn om te werken in een organisatie die ook graag wil werken aan veiligheid (in alle lagen), dit motiveert mij nog meer.”

Lars Kerkhof - KAM

“Het leukste aan mijn werk is de afwisseling. Ik ben zowel binnen als buiten aan het werk, ontdek verschillende disciplines van het vak en schakel met alle lagen binnen een organisatie. Geen dag is hetzelfde! Dit vraagt vanuit mij een vermogen om snel te schakelen en goed het overzicht te houden.”

“In de komende periode wil ik mezelf vooral ontwikkelen als veiligheidskundige. Ik ben blij dat zowel FORTEC als mijn team mij daarin ondersteunt. FORTEC kent en begrijpt de markt, waardoor ik altijd met hen kan klankborden. Vanuit het projectteam bij Rasenberg Infra en Colijn Beton- en Waterbouw krijg ik begeleiding vanuit een diversiteit aan posities, waaronder zowel de veiligheidskundige als de projectleider. Bij FORTEC krijgen mijn ambities en loopbaanontwikkeling alle ruimte. Zo start ik bijvoorbeeld maandag 5 november met het LEAN-opleidingstraject. Het doet mij goed dat FORTEC meedenkt in mijn ontwikkeling.”

Lijkt het jou leuk om net als Lars aan de slag te gaan in een KAM-functie of ben je benieuwd wat FORTEC voor jou kan betekenen? Bekijk dan de vacature van KAM-coördinator of neem contact op met Nicole van Leeuwarden via 06 253 57 738 of n.vanleeuwaarden@fortec.nl. Want FORTEC denkt ook graag met jou mee!

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.