FORTEC-specialist Peter van der Heijden implementeert Revit

Peter van der Heijden is via FORTEC gedetacheerd bij Van Vonderen als Revit-modelleur op de afdeling calculatie. Hij is verantwoordelijk voor de implementatie van het bouwtechnisch tekenprogramma Revit binnen Van Vonderen. Revit is een belangrijk programma dat het werk inzichtelijker en eenvoudiger maakt en er dus voor zorgt dat veel werk uit handen wordt genomen. Maar Revit wordt ook door klanten van Van Vonderen als erg belangrijk beschouwd en is vaak zelfs vereist om een project te mogen uitvoeren. Revit wordt dan ook in de gehele breedte van de organisatie uitgezet. Peter leert en begeleidt zijn collega’s hoe ze met dit programma om moeten gaan. “Ik vind het een hele uitdaging om dit goed op te zetten, de mogelijkheid te bieden om het werk inzichtelijker en eenvoudiger te maken en mijn collega’s van de werkvoorbereiding te leren hoe gebruik te maken van 3D-modellen.”

Fortec-specialist Peter van der Heijden | RevitInmiddels heeft Peter voor twee klanten van Van Vonderen een project uitgevoerd in Revit en daarmee de opdrachten binnengehaald. Ook heeft hij de lopende werken omgezet naar 3D-modellen als voorbereiding op de uitvoering.

FORTEC levert de juiste specialisten
FORTEC weet wat er in de markt speelt. Op dit moment is er in de bouw veel behoefte aan specialisten op het gebied van Revit. Projectmanager Maarten Muskens weet hier goed op in te spelen. Door zijn bouwkundige achtergrond weet hij snel de juiste specialisten te leveren en kan hij ze goed begeleiden.

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.