FORTEC-specialist Roy van Iersel is werkzaam als uitvoerder op twee grote uitdagende projecten

FORTEC-specialist Roy van Iersel is via FORTEC werkzaam bij TGM als uitvoerder op 2 grote uitdagende projecten. Zo werkt hij aan het revitalisatie project ‘De Oliphant’ te Amsterdam en is hij uitvoerder voor ‘Mall of the Netherlands’, een groot winkelcentrum waar 230 winkels gevestigd worden.

Het voormalig ING-kantoor, genaamd ‘De Oliphant’ (vanwege zijn karakteristieke vorm) staat midden in het centrumgebied van Amsterdamse stadsdeel Zuidoost, vlakbij de Johan Cruijff Arena, en zal door de duurzame revitalisatie een betere aansluiting vinden bij de omgeving en een bijdrage leveren aan dit deel van Zuidoost. Door het gebruik van natuurlijke materialen en veel glas, wil de architect voor een gezonde, ruime en transparante sfeer zorgen.

Roy van Iersel

Roy is verantwoordelijk voor de uitvoering van de montage en zorgt voor de coördinatie en borging van de kwaliteit. Daarnaast gaat zijn aandacht naar het regelen van de materiaalgoederenstroom richting de bouwplaats, met als doel dat het project binnen de vastgestelde planning wordt opgeleverd.

“De grootste uitdaging in mijn werk is om het overzicht te bewaren tijdens de projecten (en daarbij het hoofd koel te houden). Daar waar er veel gecommuniceerd wordt ontstaat er ook vaak ruis. En daar waar ruis is, worden fouten gemaakt. Om de werkzaamheden in goede banen leiden wordt er veel gevraagd van mijn communicatieve vaardigheden, maar gelukkig is dit ook een van mijn sterkste punten.                       

de Oliphant

Mijn werkzaamheden variëren per dag. De ene dag ben ik de hele dag buiten om allerlei zaken te regelen zodat de voortgang van het project vloeiend verloopt zonder stagnaties. De andere dag ben ik veel in de bouwkeet om allerlei materialen af te roepen en de geleverde materialen ’binnen’ te melden, zodat de administratie op kantoor weet dat de facturen betaald kunnen worden. Of ik ben bezig met het uitzoeken van zaken voor de monteurs. Regelmatig worden er fouten gemaakt op de bouw. Ons werk is het dan om deze fouten te herstellen, met een oplossing te komen en uiteraard het liefst een volgende keer te voorkomen.

Ik ben in contact gekomen met FORTEC, nadat ik meerdere interessante vacatures van hen voorbij zag komen met uitdagende projecten. Nadat ik had gesolliciteerd ging ik een kennismakingsgesprek aan met een projectmanager vam FORTEC. Op basis van de talentendrijfverencheck die ik bij FORTEC heb gedaan kwam FORTEC met een vijftal passende opties. Hieruit heb ik de optie gekozen die volgens mijn gevoel het beste bij me past. Nu ben ik sinds juni 2018 werkzaam via FORTEC bij TGM als uitvoerder op 2 grote uitdagende projecten.”

Wil jij ook zo'n groot renovatieproject realiseren? Neem dan contact op met Teun Kaanders, projectmanager bouw, via t.kaanders@fortec.nl of via 06 465 91 994. FORTEC begeleidt jou graag naar een vervolgstap in je carrière. 

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.