FORTEC-specialist Tony van de Wetering zet specialisme in om faalkosten zoveel mogelijk te beperken

FORTEC-specialist Tony van de Wetering heeft een gecombineerde functie van werkvoorbereiding en projectmanagement. Zijn specialisme draagt bij aan het optimaliseren van processen en mogelijke faalkosten zoveel mogelijk beperken.

Tony van de Wetering
Dit doet hij in opdracht voor Jan Oosterhout BV in Wijchen. De uitdaging is om binnen de gestelde termijnen en beschikbare middelen het project af te ronden. “Dat klinkt als redelijk standaard, maar met de huidige marktwerking waarbij we te maken hebben met opschuivende levertijden, blijft het dé uitdaging. Wat mij het meeste aanspreekt is de combinatie van werkvoorbereiding en projectmanager. Als werkvoorbereider werk ik veel gedetailleerd, terwijl je als projectmanager de overview, organisatie en het financiële stuk erbij krijgt.” Om projecten in goede banen te leiden, heeft Tony het ‘Verbeterbord’ geïntroduceerd. “Iedereen mag hier opmerkingen op hangen, waar hij of zij tegenaan loopt. Dit mag zowel procesgericht als productgericht zijn. Tijdens de wekelijkse bijeenkomst behandelen we in maximaal 15 minuten de ingebrachte opmerkingen.”

Samen met FORTEC heeft Tony de ambitie uitgesproken om naast het bouwkundige deel ook ondersteuning te kunnen bieden aan de ontwikkeling van de organisatie. “De gesprekken die ik bij FORTEC heb gevoerd hebben er aan bijgedragen dat ik mijn ambities kan waarmaken. FORTEC heeft vakinhoudelijke projectmanagers in dienst met een groot netwerk. Medewerkers die persoonlijkheden van opdrachtgevers kunnen onderscheiden en daarmee specialisten op een passend project inzetten. Daardoor ben ik mooi op mijn plek terecht gekomen.”

Wil jij jouw specialisme in de bouw inzetten? FORTEC begeleidt jou graag aan een vervolgstap in je carrière. Neem voor meer info contact op met Monique Polman via m.polman@fortec.nl of 06 278 81 447.  

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.