FORTEC-specialisten binnen 1 maand gecertificeerd LEAN-specialisten

Persoonlijke ontwikkeling staat bij FORTEC centraal. Onze specialisten willen we daarom de mogelijkheid geven om deel te nemen aan trainingen die actueel zijn binnen hun vakgebied. Het LEAN-opleidingstraject hebben wij voor onze KVM-specialisten georganiseerd. Binnen één maand zijn zij Lean-specialist geworden. Dankzij het behalen van hun Yellow Belt certificaat zijn zij in staat om problemen tot in de kern aan te pakken door het vinden van de hoofdoorzaak en deze weg te nemen.

Het opleidingstraject bestond uit 5 trainingsavonden, met ieder zijn eigen thema. Tijdens de eerste training stond het toepassen van Lean in een safety-omgeving centraal. Juist voor onze KVM-specialisten belangrijk om te weten. Vervolgens gingen ze door met de Root Cause Analysis om mogelijke oorzaken van een probleem in kaart te brengen. De derde training hebben ze geleerd om structureel problemen aan te pakken en op te lossen. Het vervolg hiervan is het maken van een implementatieplan, dit is in de vierde training aan bod gekomen. De laatste training bestond uit een werksessie, waarbij iedereen de opgedane kennis in de praktijk moest toepassen.

Lean gecertificeerden

Alle deelnemers hebben met succes de training afgesloten. We zijn trots dat onze KVM-specialisten officieel Yellow Belt gecertificeerd zijn. Uiteraard sloten we deze avond in stijl af met een glas champagne! 

Wil je meer weten over de mogelijkheden bij FORTEC? Neem dan contact op met Nicole van Leeuwaarden via 06 253 57 738 of via n.vanleeuwaarden@fortec.nl.

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.